Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Εντυπωσιασμένος απ’την επιθετική τριπλέτα δηλώνει ο Gerrard

Εντυπωσιασμένος απ’την επιθετική τριπλέτα δηλώνει ο Gerrard

O Gerrard ήταν χθες στο BT Sport, το οποίο έκανε μεγάλη γκάφα.

Τις εντυπώσεις του προπονητή της U18 των Reds και πάλαι ποτέ μεγάλου αρχηγού της Liverpool, Steven Gerrard, έχει κλέψει η επιθετική τριπλέτα της ομάδας! Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο BT Sport, στο οποίο εκτελεί χρέη αναλυτή, μετά το τέλος του αγώνα της Liverpool με τη West Ham, o Stevie G σχολίασε την εντυπωσιακή τριάδα των Salah, Mane και Firmino, η οποία έλαμψε με την αγωνιστική της απόδοση στην επικράτηση των Reds με 4-1 επί των Hammers.

«Σαν φίλαθλος παρακολουθούσα τον Salah από την Chelsea που δεν απέδωσε καλά» είπε ο Gerrard. «Φυσικά και ήταν σε τοπ φόρμα στην Roma, όμως και πάλι αναρωτιώσουν αν θα έπιανε στην Premier League τελικά. Και όταν ήρθε στη Liverpool, τόσο εγώ όσο και πολύς κόσμος δεν ήμασταν σίγουροι για το αν θα αποδώσει τα αναμενόμενα.»

 

«Αλλά πρέπει να δώσεις στον προπονητή και το τεχνικό τιμ το μπράβο για την διορατικότητά τους στην επιλογή τους, παρά το γεγονός ότι δεν είχε αποδώσει στην Premier στο παρελθόν. Ήρθε τώρα και είναι απολύτως τοπ κλάσης. Είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης της Liverpool φέτος» παραδέχθηκε για τον Αιγύπτιο ο Gerrard, o οποίος μετά μίλησε για τον δεύτερο της τριάδας, τον Sadio Mane.

Mane salah

«Είναι φανταστικός, χάρμα ιδέσθαι. Δεν το λέω με ενθουσιασμό, αλλά το εννοώ. Είναι ένας παίκτης που πληρώνεις πολλά λεφτά για να τον παρακολουθήσεις από κοντά κάθε βδομάδα. Είναι απίστευτος στο μάτι. Ταχύς. Δημιουργεί καταστάσεις. Και για κάποιον τόσο γρήγορο, το να έχεις το άγγιγμα και την λεπτότητα στους χειρισμούς της μπάλας όπως τους έδειξε στο πρώτο γκολ και την δεύτερη ασίστ του, είναι παγκοσμίου κλάσης στοιχεία.»

Τέλος, δεν θα μπορούσε να σχολιάσει και τον τρίτο της παρέας, τον Roberto Firmino, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε, όμως επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις. «Ο Firmino θέτει τις βάσεις της πίεσης του Klopp, δουλεύει πολύ σκληρά. Συγκρίνετέ τον με τον Chicharito, δύο εντελώς διαφορετικοί παίκτες. Ο ένας δεν νοιάζεται, δεν τρέχει, είναι τεμπέλης. Ο άλλος τρέχει μέχρι εξάντλησης, αρχίζει την πίεση, έχει ένα φανταστικό πρώτο άγγιγμα, δημιουργεί καταστάσεις, είναι δυνατός, δύσκολος να αντιμετωπιστεί. Είναι τα πάντα που θες σε έναν σέντερ φορ.» κατέληξε ο Gerrard.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com