Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Μία φανταστική εβδομάδα»

Klopp : «Μία φανταστική εβδομάδα»

Χαρούμενος με την αντίδραση των παικ΄των του ο Klopp

Ο Jurgen Klopp μετά τη χθεσινή αναμέτρηση στο Λονδίνο στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του μετά την Tottenham ώστε να κλείσουν μία φανταστική εβδομάδα.

Ο Klopp αναφέρθηκε στην τακτική αλλαγή που υιοθέτησαν χθες οι Reds και έπειτα στάθηκε στην αλλαγή συναισθημάτων από την τελευταία επίσκεψη στην πρωτεύουσα.

Χαρούμενος με την αντίδραση των παικ΄των του ο Klopp
Χαρούμενος με την αντίδραση των παικ΄των του ο Klopp

«Είχαμε δύσκολα πράγματα να αποφασίσουμε σήμερα. Να παίξει ο Sadio Mane για παράδειγμα μετά από δύο προπονήσεις, κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου να είμαι ειλικρινής αλλά δεν ήταν και η χειρότερη ιδέα του κόσμου! Πρώτη φορά χθες αλλάξαμε το σύστημα σε 4-4-2, που έμοιαζε με πολύ επιθετική ενδεκάδα στην αρχή αλλά είχαμε διαφορετική ιδέα. Θέλαμε να αμυνθούμε με μεγαλύτερο βάθος, να είμαστε συμπαγείς και να αξιοποιήσουμε το χώρο που θα είχαμε. Δεν ξέρουμε πως θα ήταν αν δεν σκοράραμε το πρώτο γκολ διότι ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι έως τότε. Έπρεπε να το συνηθίσουμε και ήταν δύσκολο για τα παιδιά να περιμένουν λίγο περισσότερο από το να ορμούν αμέσως στη μπάλα.» είπε ο Klopp προτού αναφερθεί στο πως κύλησε το παιχνίδι :

«Σκοράραμε το πρώτο σε φανταστική αντεπίθεση και το δεύτερο από στατική φάση. Το δεύτερο σε μία εβδομάδα. Δεν είχε ξανασυμβεί παρά μόνο στην άλλη εστία και ήταν πραγματικά ιδιαίτερο.  Μετά έκαναν το 2-1 μετά την αλλαγή. Ο Andy Carroll πάντα είναι απειλή διότι παλεύει για κάθε μπάλα στον αέρα. Εστιάσαμε σε αυτόν και χάσαμε λανθασμένα τον μικρότερο παίκτη στην περιοχή. Απαντήσαμε όμως αμέσως. Φανταστική κίνηση από τον Firmino που σκεφτόσασταν τι θα κάνει με τη μπάλα αλλά είπε να τρέξει σε αυτή την κατεύθυνση και να πασάρει στον Ox. Έπειτα το τέταρτο, φανταστική κίνηση από τον Sadio Mane και τι τελείωμα από τον Salah!

Αυτή ήταν η ιστορία του παιχνιδιού αλλά τα παιχνίδια δεν μας έχουν πάει έτσι τα περισσότερα έως τώρα δυστυχώς. Αλλά σήμερα και για αυτή την εβδομάδα είναι φανταστικά. Δύο εβδομάδες πριν δεν ήμουν μακριά από εδώ και ένιωθα διαφορετικά αλλά έπειτα απαντήσαμε πολύ καλά. Ξέραμε μετά την Tottenham πως είχαμε παίξει άσχημα. Είναι και εκείνοι πολύ καλοί αλλά εμείς ήμασταν ο κυριότερος παράγοντας του αποτελέσματος και θέλαμε να επιστρέψουμε και τα πήγαμε πολύ καλά, με υπέροχα αποτελέσματα.» κατέληξε ο Γερμανός προπονητής της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com