Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θέλει να πιέσει καταστάσεις με Clyne o Jurgen Klopp

Δεν θέλει να πιέσει καταστάσεις με Clyne o Jurgen Klopp

Clyne

Την άποψη πως δεν χρειάζονται βιασύνες ή να πιεστούν οι καταστάσεις για την επιστροφή του Nathaniel Clyne στα γήπεδα, έχει ο Jurgen Klopp. O Άγγλος οπισθοφύλακας βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό – από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας συγκεκριμένα – στα «πιτ» λόγω ενός αρκετά επίμονου τραυματισμού στην πλάτη και όντας σε μία πολύ λεπτή κατάσταση, ο Klopp αποφεύγει να θέσει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του παίκτη.

«Ήταν σε καλή κατάσταση, έτρεχε με ένταση και τέτοια πράγματα» είπε ο Γερμανός για τον Clyne. «Αλλά ο μυς του έδειξε μία μικρή αντίδραση. Δεν ήταν τραυματισμός και συνήθως για έναν υγιή παίκτη δεν το σκέφτεσαι καθόλου. Όμως στην περίπτωσή του, ήταν ένα σημάδι από την πλάτη του ότι πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο και να πάει λίγα βήματα πίσω.»

Όσο αυτός βρίσκεται εκτός αγώνων, οι Trent Alexander-Arnold και Joe Gomez έχουν γεμίσει και με το παραπάνω τα παπούτσια του, αποδίδοντας εξαιρετικά, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, και προσδίδοντας στη Liverpool μία σχετική ασφάλεια στο δεξιό άκρο της άμυνας (άλλωστε άλλες θέσεις της άμυνας έχουν την… τιμητική τους στο μυαλό του Γερμανού)  ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχεί ο Klopp για το πότε θα επιστρέψει ο Clyne, αλλά αντ’ αυτού να ανησυχεί για το να είναι 100% πριν επιστρέψει.

O Joe Gomez

«Ο Joe και ο Trent τα έχουν πάει πολύ καλά» σχολίασε για τους δύο νεαρούς Άγγλους. «Kαι οι δύο έχουν βελτιωθεί πολύ, για αυτόν τον λόγο δεν χρειάζεται να πιέσουμε τον Clyne σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται. Είναι φανταστικό και καλό για αυτούς [το ότι αποδίδουν εξαιρετικά και οι δύο] γιατί δεν χρειάζεται να παίζουν όλα τα παιχνίδια, μιας και κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατόν. Ειδικά για τον Joe. Ένας φυσιολογικός ρυθμός ενός ποδοσφαιριστή είναι το ένα παιχνίδι τη βδομάδα, και ο τρόπος που έχουν παίξει βοηθάει πολύ να διατηρηθεί αυτό και βοηθάει εμάς» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com