Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για Can

Klopp για Can

Για το ποια είναι η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του Emre Can και την ανανέωση του συμβολαίου του ρωτήθηκε ο Jurgen Klopp στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για λογαριασμό του αυριανού παιχνιδιού της Liverpool στην έδρα της West Ham.

Η απάντηση του Γερμανού ήταν η εξής:

«Τίποτα νεότερο. Έχω πει μερικές φορές ότι είναι δουλειά μας να κάνουμε αυτή την ομάδα όσο πιο συναρπαστική γίνεται. Έχει το δικαίωμα να υπογράψει νέο συμβόλαιο τον Μάη…όσο ο Emre δε μου δίνει ούτε ένα σημάδι ότι το μυαλό του είναι κάπου αλλού δεν είμαι υποχρεωμένος να μιλάω για αυτό το θέμα.»

Can

Στη συνέχεια του έγινε ξανά ερώτηση για το θέμα του Can, στην οποία απάντησε ότι:

«Αν εκεί έξω υπάρχει κάποιος παίκτης που το συμβόλαιό του λήγει, τότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Είναι μεγάλη ευκαιρία. Δε θα έλεγα ότι είναι μεγάλο πρόβλημα, και δε χρειάζεται να προστεθεί πίεση στον παίκτη και στην ομάδα.»

«Οφείλουμε να αποδεχτούμε ακόμα και ένα συμβόλαιο που λήγει. Υπάρχουν δύο πλευρές που θα μπορούσαν να είχαν πράξει διαφορετικά. Η μία είναι η ομάδα, η άλλη είναι ο παίκτης. Είναι μία φυσιολογική κατάσταση», έκλεισε ο Jurgen.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com