Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τους τραυματίες

Ο Klopp για τους τραυματίες

Klopp

Μία ενημέρωση για τους τραυματισμένους παίκτες της Liverpool παρείχε στους δημοσιογράφους και στο κοινό ο Jurgen Klopp στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του εν όψει του αυριανού παιχνιδιού της ομάδας μας στο Λονδίνο.

Klopp

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Γερμανός για τον καθένα:

  • Για τον Coutinho δεν είχε καλά νέα: «Δεν είναι διαθέσιμος. Ξεκουραζόμενος η επιστροφή του θα πλησιάσει περισσότερο.»
  • Για τους Wijnaldum και Lovren«Ο Wijnaldum πονάει αλλά ενδέχεται να μπορεί να το αντιμετωπίσει. Για τον Dejan θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ίσως σήμερα προπονηθεί κανονικά.»
  • Για τον Mane«Ο Sadio προπονήθηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα χθες και έδειχνε πολύ καλά. Θα δούμε πώς αντιδρά το σώμα του. Ίσως να είναι σε θέση να παίξει για 20-25 λεπτά.»
  • Για τον Lallana: «Ο Adam είναι κοντά (στην επιστροφή του) όμως δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα. Θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα.»
  • Σε ερώτηση για τη διαθεσιμότητα του Sturridge«Μου αρέσει ο Daniel αλλά δεν καταλαβαίνω… είναι σε καλή κατάσταση και σκόραρε. Πάντα έχει μεγάλη επίδραση (στα παιχνίδια). Η αρχική ενδεκάδα εξαρτάται από το τι είναι απαραίτητο όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία άλλη ομάδα. Πάντα τον σκέφτομαι. Είναι 100% υγιής. Καλό για μας.»
  • Για τον Clyne«Δεν είναι 100% έτοιμος. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, χρειάζεται όμως χρόνο. Τον στείλαμε σε ειδικούς σε όλο τον κόσμο», είπε κλείνοντας το update του ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com