Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > TAA : «Διαφορετικό πλάνο χθες η Maribor»

TAA : «Διαφορετικό πλάνο χθες η Maribor»

Στο διαφορετικό πλάνο, με το οποίο παρατάχθηκε χθες η Maribor στάθηκε ο Trent Alexander Arnold, ο οποίος αναγνώρισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι ενθουσιασμένοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών σε διαφορετικές συνθήκες από το παιχνίδι στη Σλοβενία.

«Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς διότι ήταν δύσκολο παιχνίδι και πολύ δυσκολότερο από το πρώτο αλλά τους λυγίσαμε στο δεύτερο μέρος, σκοράραμε 3 γκολ, πήραμε 3 βαθμούς και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και είμαστε ενθουσιασμένοι» είπε ο Trent στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool προτού συνεχίσει :

Αμυντικό πλάνο υιοθέτησε χθες η Maribor σύμφωνα με τον ΤΑΑ

« Ήρθαν σε αυτό το παιχνίδι με διαφορετικό πλάνο, να παίξουν άμυνα αλλά εν τέλει τους σπάσαμε. Χρειάστηκε να έρθει το δεύτερο ημίχρονο αλλά εν τέλει ήρθαν τρία γκολ και τρεις βαθμοί» κατέληξε ο δεξιός οπισθοφύλακας της Liverpool.

Ο Alexander Arnold βοήθησε πολύ χθες με τα ανεβάσματά του και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αξίζει όλη την πίστωση για την εξαιρετική σέντρα στο πρώτο γκολ προς τον Mohamed Salah καθώς είθισται να εξυμνούμε μόνο εκείνον που ανοίγει μία άμυνα με το τελείωμά του και όχι εκείνον που δημιούργησε τις κατάλληλες προυποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com