Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε στους φουλ ρυθμούς προπονήσεων ο Mane!

Επέστρεψε στους φουλ ρυθμούς προπονήσεων ο Mane!

mane_gomez

Την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων πραγματοποίησε ο Σενεγαλέζος εξτρέμ της Liverpool, Sadio Mane! O Mane, ο οποίος ταλαιπωρούταν από ένα πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο εδώ και κάτι λιγότερο από έναν μήνα, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Σενεγάλης, μπήκε για πρώτη φορά σε φουλ ομαδικό πρόγραμμα, όντας μάλιστα και μπροστά από το προβλεπόμενο πρόγραμμα!

Οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Reds έδειχναν πως ο Mane θα έλειπε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για ένα χρονικό διάστημα της τάξης των 6 εβδομάδων, όμως, όπως συνηθίζει να κάνει και σε παλιότερες περιπτώσεις, ο Sadio έσπασε τα κοντέρ, επιστρέφοντας 2 εβδομάδες νωρίτερα! Ο 25χρονος, ο οποίος έχει χάσει 5 παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του λογικά δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με την West Ham, καθώς ακόμα δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Sadio Mane & Mohamed Salah

Όμως, όπως και στην περίπτωση του Adam Lallana, αν όλα πάνε βάση προγράμματος, θα είναι διαθέσιμος για να αντιμετωπίσει την Southampton στις 18 Νοεμβρίου, δηλαδή μετά το πέρας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Όπως είναι φυσικό, ούτε αυτός, ούτε ο Lallana (και προς ευχαρίστησε του Kloppo, ούτε ο Salah) θα βρίσκονται στη διάθεση των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων, αλλά θα παραμείνουν στο Melwood για να «χτίσουν» την απαραίτητη αγωνιστική κατάσταση ενόψει της δύσκολης συνέχειας των Reds σε Αγγλία αλλά και Ευρώπη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com