Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Τεράστια διαφορά η ατμόσφαιρα του Anfield»

Milner: «Τεράστια διαφορά η ατμόσφαιρα του Anfield»

Μετά τον Jurgen Klopp, ως είθισται υπήρξε και παίκτης που έκανε δηλώσεις  εν όψει του αυριανού παιχνιδιού. Ο παίκτης αυτός ήταν ο James Milner αυτή τη φορά, και ρωτήθηκε επίσης για πολλά θέματα.

Ας τα δούμε με τη σειρά:

  • Για την επιστροφή του στο κέντρο:

«Ναι, πέρυσι που έπαιζα σε άλλη θέση έκανα τη δουλειά όσο καλύτερα μπορούσα. Δε μου άρεσε που έπαιζα εκεί. Όμως πρέπει να κάνεις ό,τι σου ζητείται. Όμως απολαμβάνω ξανά το ποδόσφαιρό μου τώρα που γύρισα στο κέντρο.»

«Ήμουν χαρούμενος όταν ο προπονητής μου είπε ότι τώρα θα παίζω στο κέντρο.»

  • Για τη φετινή φάση των ομίλων:

«Το θέμα είναι να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι. Θα αμύνονται μαζικά και θα προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν στον αιφνιδιασμό. Αυτός ο όμιλος είναι παράξενος επειδή μπορεί να κριθεί στη διαφορά τερμάτων.»

  • Για το momenum:

«Θα ήταν καλό να αποκτήσουμε περισσότερο momentum, γιατί μέχρι τώρα είχαμε κάποιες αναλαμπές. Περιμένουμε να ‘δέσουν’ όλα. Όταν ‘δέσουν’ θα είναι καταστροφικό.»

  • Για το κοινό του Anfield και το ρόλο του:

«Ο κόσμος περιμένει να κερδίσουμε, αλλά εμείς οφείλουμε να κάνουμε τη δουλεία.»

«Οι ευρωπαϊκές βραδιές στο Anfield είναι πάντα ιδιαίτερες. Αυτή η ατμόσφαιρα κάνει τεράστια διαφορά.»

  • Ερωτηθείς για την απογοήτευση που νιώθει όταν δεν παίζει:

«Κάθε παίκτης θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Όμως πρέπει να αποδέχεσαι τις επιλογές του προπονητή και να είσαι έτοιμος να αρπάξεις την ευκαιρία, αν σου παρουσιαστεί. Θα γίνει κάποιο rotation. Είναι δουλειά του προπονητή να επιλέξει την ενδεκάδα.»

  • Για τη Maribor:

«Σίγουρα θα παρουσιαστούν διαφορετικοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας. Ξέρουμε καλά ότι έχουμε την ποιότητα.»

  • Για τον Brewster:

«Είναι σίγουρα ταλέντο. Μπορεί να σκοράρει! Είναι καλό παιδί επίσης, θέλει να ακούει και να μαθαίνει. Αυτή είναι η μισή δουλειά. Είναι φανταστικά αυτά που πέτυχαν (η U17 της Αγγλίας), είμαστε περήφανοι για αυτούς.»

  • Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας στην Ευρώπη:

«Δεν ήμασταν τόσο συνεπείς (στα αποτελέσματα) όσο θέλαμε. Δε θα έλεγα ότι αυτό συνέβη μόνο στο Champions League. Ο Adam Lallana ήταν μεγάλη απώλεια για εμάς και ο Phil είχε τραυματισμούς. Μας αποδιοργάνωσε αυτό το πράγμα. Όμως κάθε ομάδα έχει προβλήματα, οπότε δε θέλω να χρησιμοποιήσω δικαιολογίες. Απλά δεν έχουμε φτάσει στο κορυφαίο μας επίπεδο ακόμα, όμως όταν το κάνουμε θα είμαστε ικανοί να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com