Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δε σκέφτομαι rotation με Maribor!»

Klopp: «Δε σκέφτομαι rotation με Maribor!»

Η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ομάδας έχει πλέον ολοκληρωθεί, και τα θέματα για τα οποία ρωτήθηκε ήταν αρκετά και ενδιαφέροντα. Ας τα δούμε με τη σειρά:

  • Για τους ενδεχομένως απόντες αύριο, Firmino, Lovren και Coutinho:

«Δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα είναι έτοιμοι για αύριο το βράδυ, αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω.»

«Θα πρέπει να τσεκάρουμε. Έχουμε προπόνηση στις 19.00 (ώρα Ελλάδας). Ελπίζω να είναι και οι δύο διαθέσιμοι. Αν δεν προπονηθούν, ειδικά ο Dejan, σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να παίξουν αύριο. Έχουμε μερικά θέματα ακόμα, ο Roberto είχε μία κράμπα, ο Joe είχε μία μικρή ενόχληση. Οπότε ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Σήμερα και αύριο θα πρέπει να σκεφτώ για τη σύνθεση της ομάδας.»

«Ποτέ δεν παίρνω ρίσκα όσον αφορά τη σύνθεση. Αν ένας παίκτης είναι σε θέση να αγωνιστεί, περιμένουμε να δώσει το 100%.»

«Δε σκέφτομαι το rotation αυτή τη στιγμή, είμαι απολύτως επικεντρωμένος στην ομάδα.»

  • Για τον αυριανό αντίπαλο και το αποτέλεσμα του αγώνα στη Σλοβενία:

«Μπορώ να φανταστώ ότι πολλοί άνθρωποι, μετά από ένα τόσο κακό (για αυτούς) αποτέλεσμα, θα το θεώρησαν μεγάλο πρόβλημα. Εμείς ξέρουμε πόσο δυνατοί μπορούν να είναι σαν ομάδα.»

«Μετά το 7-0 ίσως πολλοί να σταμάτησαν να σέβονται τη Maribor, όμως δουλειά μου είναι να διασφαλίσω ότι είμαστε εστιασμένοι στο παιχνίδι.»

«Αν κερδίσουμε με 1-0, είμαι ΟΚ. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, να μη δεχτούμε γκολ και να βρεθούμε σε καλύτερη θέση (στον όμιλο)

Στη συνέχεια ένας δημοσιογράφος πήγε να θέσει το θέμα των διαδικτυακών απειλών που δέχτηκε πρόσφατα ο Dejan Lovren, όμως ο Jurgen ανέφερε ότι δε δέχεται ερωτήσεις για το θέμα αυτό και ότι θα μιλήσει στον παίκτη αργότερα στο Melwood.

Για τα παιχνίδια του ομίλου μετά την αυριανή αναμέτρηση:

«Τι θα σκέφτομαι για αυτό το θέμα αν κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια; Θα είναι πολύ δύσκολο, αύριο υποδεχόμαστε τη Maribor και μετά πηγαίνουμε στη Σεβίλλη. Ο όμιλος είναι ακόμα ανοιχτός. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε. Είχαμε μερικές καλές εμφανίσεις. Νομίζω ότι το Anfield πάντα μας δίνει μία ώθηση. Αύριο δεν αλλάζει κάτι. Αν παίξουμε καλά μπορούμε να νικήσουμε. Το θέμα μας είναι μόνο η Maribor.» 

  • Για την πίεση που έχει η ομάδα μας ώστε να προχωρήσει στη διοργάνωση:

«Νομίζω ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Η ομάδα μου δε μου έχει δώσει πολλούς λόγους για να ανησυχώ για αυτό. Ξέρουμε πόσο πολύ παλέψαμε για να είμαστε σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι αρκετά δύσκολο να κερδίσεις ένα παιχνίδι.»

«Είχα πολλά παιχνίδια στη ζωή μου, και έτσι μπορώ να νιώθω χαλαρός πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι.»

  • Σε ερώτηση για το αν η ομάδα μαθαίνει πώς να κερδίζει τρόπαια:

«Αν απαντήσω ναι, τότε οι τίτλοι των εφημερίδων θα είναι ‘Θα κερδίσουμε το Champions League;’

«Ό,τι και να πω τώρα, οι φιλοδοξίες μας δεν αλλάζουν. Πρέπει να αποδεικνύουμε στο γήπεδο πράγματα. Συνέχεια,  ξανά και ξανά, και μετά να συζητάμε. Μιάμιση εβδομάδα μετά από ένα κακό παιχνίδι, δε μπορώ να πω ότι έχουμε μάθει από αυτό.»

  • Για το αν η Maribor θα δείξει αντίδραση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα:

«Δεν είμαι σίγουρος για την αρχική τους ενδεκάδα, όμως άλλαξαν μερικές θέσεις. Φυσικά έχουμε παρακολουθήσει αυτά τους τα παιχνίδια. Σεβόμαστε πολύ τη Maribor. Πιθανότατα θα προσεγγίσουν διαφορετικά το αυριανό παιχνίδι. Όμως είναι πάντα μία ποδοσφαιρική ομάδα.»

«Αν σταματήσουν να το κάνουν αυτό (να παίζουν ποδόσφαιρο), τότε θα έχουν χάσει τη μεγαλύτερή τους δύναμη. Ξέρουμε ότι μπορούμε να επιδράσουμε σε ένα παιχνίδι.»

  • Τέλος, για τους Mane και Lallana:

«Δείχνουν να είναι καλά. Και οι δύο είναι σε καλό δρόμο, όμως δε θα συμπεριληφθούν στην αποστολή αύριο, ούτε το σαββατοκύριακο», δήλωσε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com