Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καταγγέλλει διαδικτυακή επίθεση ο Lovren

Καταγγέλλει διαδικτυακή επίθεση ο Lovren

Ο Dejan Lovren είναι σίγουρα το κόκκινο πανί τον τελευταίο καιρό στο Liverpool. O Κροάτης αμυντικός έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο για το σοβαρά ατομικά λάθη του που έχουν στοιχίσει βαθμούς και νίκες στη Liverpool, όμως κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να ξεπεράσουν κάποια (καθόλου λεπτά) όρια σχετικά με τη σημασία που έχει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας.

Ένας φίλος της Liverpool ξεπέρασε τα όρια,μη σεβόμενος όχι μόνο τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και την οικογένειά του και σε μία μεγαλύτερη εικόνα τα ιδανικά και τις αρχές του ίδιου του συλλόγου τον οποίο έχει επιλέξει να υποστηρίζει, επιτέθηκε με απειλές προς τον Κροάτη αμυντικό, ο οποίος αποφάσισε να γνωστοποιήσει το θέμα και να δηλώσει την δυσαρέσκειά του.

«Δεν με νοιάζει όταν ο κόσμος μιλάει άσχημα για εμένα, αυτό λέει περισσότερο για εκείνους» έγραψε σε ένα instagram story ο Lovren. «Αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω όταν απειλούν την οικογένειά μου. Δεν μπορώ και δεν θα το δεχτώ. Αηδιαστικό.»  ήταν τα λόγια του Lovren, ο οποίος σίγουρα δεν περνάει τις καλύτερές του στιγμές στο Anfield.

Όπως και να χει όμως, από το να τον κριτικάρεις μέχρι να απειλείς την οικογένειά του, η απόσταση είναι τεράστια και ανεπίτρεπτη.

To «επίμαχο» μήνυμα:

Μοιραστείτε το!

One thought on “Καταγγέλλει διαδικτυακή επίθεση ο Lovren

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com