Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το ρεκόρ της Liverpool με τους πιτσιρικάδες

Το ρεκόρ της Liverpool με τους πιτσιρικάδες

Ο Rhian Brewster σίγουρα αποτελεί σημείο αναφοράς τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ της Liverpool. Και ευλόγως. Μετά το χρυσό παππούτσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17 ετών και το χρυσό μετάλλιο του παγκόσμιου πρωταθλητή με την Αγγλία. Με αφορμή τα επιτεύγματά του ξεκίνησε και η κουβέντα σχετικά με το αν μπορεί να έχει αξιώσεις συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Μπορεί αν λάβουμε υπόψιν μία πρωτιά της Liverpool.

Που είναι αυτή η πρωτιά; Στο να δίνει ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες στην Premier League! Όσο και αν ακούγεται περίεργο, η ομάδα μας είναι πρώτη σε αυτή τη στατιστική κατηγορία έχοντας δώσει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα σε 24 πιτσιρικάδες τα τελευταία 10 χρόνια! Μπροστά , λοιπόν, από την Arsenal που έχει δώσει σε 21 και από τη United που έχει δώσει σε 20! Βέβαια, σε συνολικές εμφανίσεις αυτών των πρωτοεμφανιζόμενων, η Liverpool βρίσκεται στην πέμπτη θέση με την ομάδα του Arsene Wenger να είναι στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Ο Brewster ήταν μέρος της περυσινής αποστολής της Liverpool τον Απρίλιο κατά την επίσκεψη της Crystal Palace στο Anfield και ελπίζουμε να τον δούμε στο άμεσο μέλλον κάποια στιγμή να δοκιμάζεται και με την πρώτη ομάδα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com