Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Χιλιάδες Reds στην κηδεία του Gerry Blayney

Χιλιάδες Reds στην κηδεία του Gerry Blayney

Φίλοι της Liverpool απ’ όλο τον κόσμο έδωσαν το παρόν χθες για να αποχαιρετήσουν τον θρυλικό οπαδό Gerry Blayney.

Μία άμαξα, στολισμένο με τα χρώματα της αγαπημένης ομάδας του Gerry, ξεκίνησε έξω από το αγαπημένο του Anfield και κατέληξε στο κοιμητήριο της περιοχής του Anfield, στην οδό Priory.

Ένα πανό με το όνομα του Gerry, καθώς και με τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου του, συνοδευόμενα από φράση συνώνυμο της ομάδας μας, “You’ll Never Walk Alone”.

Τη μνήμη του τίμησαν και ο Jamie Carragher με δημοσίευσή του στο Twitter, αλλά και ο Jürgen Klopp με επιστολή που έστειλε στην οικογένεια Blayney, που με τη σειρά της το ανέβασε στο Twitter.

Ο Klopp έγραψε: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια εκ μέρους όλης της οικογένειας της Liverpool για το χαμό του αγαπημένου μας Gerry. Ξέρω πως τίποτα από αυτά που σας γράφω δεν πρόκειται να απαλύνει τον πόνο σας, αλλά ελπίζω πως με τον καιρό, το να γνωρίζετε τι σήμαινε ο Gerry για πάρα πολύ κόσμο θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα».

«Ήμουν αρκετά τυχερός που τον γνώρισα λίγο καιρό αφότου ανέλαβα τη Liverpool και η στήριξη που έδειξε σε εμένα είναι πολύ σημαντική και θα είναι για πάντα. Είχα ακούσει αρκετά για το πόσο φιλικοί ήταν οι οπαδοί της Liverpool πριν έρθω εδώ, όμως το κατάλαβα πραγματικά όταν μου συνέβη. Ο ασημένιος δίσκος που μου έδωσε ο Gerry έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και στο γραφείο μου και θα παραμείνει ξεχωριστό για πάντα».

«Πιστεύω πως δε χρειάζεται να αναφέρω πως οι σκέψεις όλων μας είναι με εσάς και τον Gerry σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com