Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Μας μίλησε ξεκάθαρα ο Klopp»

Matip: «Μας μίλησε ξεκάθαρα ο Klopp»

Στο δεύτερο μέρος των δηλώσεών του, ο Joel Matip αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας τα οποία είχαν ως συνέπεια να δεχτεί αρκετά γκολ μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν.

Για τα λάθη που οδήγησαν σε γκολ του αντιπάλου στο παιχνίδι με την Tottehnham την περισσότερη κριτική έχει δεχτεί ο Dejan Lovren. Ωστόσο ο παρτενέρ του στην άμυνα των Reds εξέφρασε την άποψη ότι τα γκολ που δέχεται η ομάδα είναι κυρίως θέμα ομαδικής συμπεριφοράς:

«Ήταν σκληρό που χάσαμε τον Dejan στο ζέσταμα (πριν την έναρξη του αγώνα με τη Huddersfield). Ο Raggy (Klavan) ήταν σε θέση να τον αντικαταστήσει χωρίς να κάνει κατάλληλο ζέσταμα», είπε ο Καμερουνέζος.

«Την περασμένη βδομάδα η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Το ξέρουμε. Δεχτήκαμε κριτική για αυτό, όμως ποτέ δε μπορείς να το πάρεις προσωπικά, ποτέ δεν το αφήνεις να σε αγγίξει υπερβολικά.»

«Οφείλεις απλά να σκεφτείς τι έκανες, πώς να το αλλάξεις και να το βελτιώσεις, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη. Τα υπόλοιπα που χρεώθηκαν στον Dejan, δεν είσαι υποχρεωμένος να τα ακούσεις.»

«Ξέρουμε ότι αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα κόντρα στην Tottehnham. Εγώ δημιούργησα πολλά προβλήματα, έφερα ευθύνη, έκανα έναν αριθμό λαθών, και φυσικά δεν είμαι χαρούμενος. Οφείλουμε να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι και να αμυνόμαστε καλύτερα κάθε βδομάδα.»

Εν συνεχεία ο Joel δήλωσε ότι ο Klopp ήταν δυσαρεστημένος μετά τη λήξη του αγώνα του Wembley, και ότι μίλησε ευθέως στους παίκτες του:

«Δε μάσησε τα λόγια του, μίλησε ξεκάθαρα.»

«Είπε ότι (η απόδοσή μας) δεν ήταν αρκετά καλή – μίλησε πολύ ειλικρινά για τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε, όμως μετά από αυτό είπε ότι συνεχίζουμε και ας προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.»

«Δε μπορείς να το αποφύγεις, πρέπει να μιλήσεις για αυτό και μετά να συνεχίσεις και να βελτιωθείς.»

«Στο ημίχρονο (του παιχνιδιού με τη Huddersfield) μιλήσαμε για κάποια ζητήματα τακτικής. Αμυντικά, στο πρώτο ημίχρονο δεν τους δώσαμε ευκαιρίες, ήταν καλή και δυνατή, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η επίθεσή μας ίσως ήταν πολύ καλύτερη. Τα πήγαμε καλύτερα», ανέφερε κλείνοντας ο center back της ομάδας μας.

 

Μοιραστείτε το!

One thought on “Matip: «Μας μίλησε ξεκάθαρα ο Klopp»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com