Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Jones: «Θα μας βελτιώσει αυτή η ήττα»

Jones: «Θα μας βελτιώσει αυτή η ήττα»

Αφορμή για βελτίωση χαρακτήρισε την ήττα του περασμένου σαββατοκύριακου από τη Leicester City με 2-1 για τη U23 της Liverpool ο Lloyd Jones.

Παρόλα αυτά αναγνώρισε την απογοήτευση της ομάδας του Neil Critchley και του ίδιου:

«Είναι πολύ απογοητευτικό να χάνεις ένα παιχνίδι. Δε νομίζω ότι επέβαλλαν ποτέ το παιχνίδι τους, όμως στα δύο γκολ που δεχτήκαμε ήμασταν λίγο ανοργάνωτοι.», δήλωσε ο Jones στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

«Γνωρίζαμε τι σκόπευαν να κάνουν. Σκόπευαν να φέρουν τη μπάλα στην περιοχή μας με πλάγια άουτ και σέντρες, και έπρεπε να ήμασταν λίγο πιο ανταγωνιστικοί σε αυτές τις φάσεις.»

Ο Lloyd έχασε μία σημαντική ευκαιρία μετά το δεύτερο γκολ της Leicester, με την κεφαλιά του να βρίσκει στο δοκάρι:

«Νόμιζα ότι ο τερματοφύλακας ήταν που άλλαξε την πορεία της μπάλας, όμως τελικά βρήκε στο δοκάρι. Είναι από αυτές τις φάσεις που θέλεις η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.»

Στη συνέχεια ο νεαρός πέρασε στο point των δηλώσεών του:

«Είναι ένας διαφορετικός τύπος ομάδας σε σχέση με το επίπεδο στο οποίο έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε. Νομίζω είχαμε μια παρόμοια εμπειρία στο παιχνίδι με τη Derby, όμως αυτοί έχουν περισσότερη ευθύτητα στο παιχνίδι τους. Όπως και να ‘χει, ήταν μία διδακτική εμπειρία την οποία αν συναντήσουμε ξανά μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε λίγο καλύτερα.»

Ύστερα το λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας του Critchley, Corey Whelan, ο οποίος είχε παρόμοια οπτική για τα γκολ που δέχτηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Ήταν κάτι για το οποίο μιλήσαμε πριν από το παιχνίδι, οπότε υπό αυτή την έννοια εμείς είμαστε οι εχθροί του εαυτού μας, επειδή έπρεπε να καθαρίσουμε τη φάση πριν δεχτούμε το γκολ. Έπρεπε να είχαμε αντιδράσει καλύτερα στη φάση αυτή, ωστόσο είναι στο χέρι μας να διδαχτούμε από αυτό το λάθος και να προσπαθήσουμε να μην το επαναλάβουμε.»

Τέλος, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δήλωσε ότι στο επόμενο διάστημα η ομάδα μπορεί να δώσει συνέχεια στο καλό momentum που είχε στην αρχή της σεζόν:

«Τα έχουμε πάει πολύ καλά ως ομάδα και σκοπεύουμε να τα αποδώσουμε ακόμα καλύτερα. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε», είπε κλείνοντας ο Corey.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com