Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Sturridge: «Ελπίζω να μπορέσω να βάλω άλλα εκατό»

Sturridge: «Ελπίζω να μπορέσω να βάλω άλλα εκατό»

Το ξεκίνημα στην ενδεκάδα για τον Daniel Sturridge συνοδεύτηκε με τέρμα μετά από καιρό και σίγουρα φεύγει ένα βάρος πάνω από τους ώμους του για λίγο καιρό, όντας ακόμα ένας αποδέκτης σκληρής κριτικής για τις εμφανίσεις του. Στις δηλώσεις του έκανε λόγο για ένδειξη κλάσης και χαρακτήρα της ομάδας, ενώ μίλησε και για την θέση του στην ομάδα.

«Η Huddersfield έπαιξε πολύ αμυντικά. Μας δυσκόλεψε. Θα μπορούσε να είναι από τις μέρες που δεν πάνε καλά τα πράγματα, με τον τρόπο παιχνιδιού της Huddersfield και την πίεση πάνω μας από τους φιλάθλους. Αλλά δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δείξαμε χαρακτήρα. Πήγαμε εκεί έξω και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε – δεν είναι πυρηνική φυσική. Παίζαμε στην έδρα μας με έναν αντίπαλο που έπρεπε να κερδίσουμε. Κάναμε σωστά την δουλειά μας και το κάναμε με στυλ – είμαστε χαρούμενοι για την νίκη!»

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ήταν το 100ο τέρμα του στην επαγγελματική καριέρα του… Προφανώς δεν το θυμόταν.

«Δεν το σκεφτόμουν καν, το είχα ξεχάσει. Είμαι ευγνώμων στον Θεό που με ευλόγησε να φτάσω αυτόν τον αριθμό τερμάτων. Ελπίζω να μπορέσω να σημειώσω άλλα εκατό μέχρι να τελειώσει η καριέρα μου.»

Όσον αφορά την θέση του στην ομάδα, είπε: «Είναι θέμα ρυθμού. Πιστεύω πως είναι καλύτερο για μένα όταν παίζω συνεχόμενα, όμως ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις και δεν θα δημιουργήσω κανένα θέμα. Είναι το αφεντικό κι έχω απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπό του και στις αποφάσεις του. Όταν μπαίνω στο γήπεδο, είναι σημαντικό να δείχνω ό,τι έχω, όσο κι αν παίζω. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ελπίζω να τον αποζημίωσα με το γκολ.» 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com