Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Wilson: «Είμαι πολύ ευτυχής!»

Wilson: «Είμαι πολύ ευτυχής!»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος εμφανίστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Harry Wilson μετά την ψήφισή του ως καλύτερου παίκτη της PL2 για τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Σε δηλώσεις του στο Liverpoolfc.com εκδήλωσε τα συναισθήματά του για αυτή του τη διάκριση:

«Είμαι ευτυχής που κέρδισα το βραβείο. Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για μένα προσωπικά και για την ομάδα», δήλωσε ο πιτσιρικάς.

«Πήραμε πολλούς βαθμούς και σκοράραμε πολλές φορές, και σε προσωπικό επίπεδο ήταν εξαιρετικό να βάλω 5 γκολ στο πρωτάθλημα – και για την ομάδα ήταν εξίσου καλό που κέρδισε όλα τα παιχνίδια.»

Στη συνέχεια ο Wilson ρωτήθηκε το μυστικό της δεινότητας που έχει δείξει ότι έχει μπροστά από το τέρμα, και απάντησε:

«Απλά το να είμαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.»

«Η ομάδα μου έδωσε τις πάσες επειδή χωρίς αυτούς δε θα ήμουν σε αυτές τις θέσεις ώστε να σκοράρω, και όταν βρίσκομαι σε αυτές τις θέσεις έχω την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να αξιοποιήσω αυτές τις πάσες.»

Για το highlight του υπέροχου για αυτόν τον παίκτη μήνα, δηλαδή το hat-trick που έκανε σε ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με την Tottenham, ανέφερε:

«Όταν σκοράρεις ένα hat-trick, είναι πάντα ιδιαίτερο, όμως το ότι συνέβη στο Anfield το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο.»

«Το να παίζεις με τη U23 στο Anfield και να σκοράρεις ένα hat-trick κόντρα σε μία ομάδα όπως η Tottenham Hotspur είναι σίγουρα μέσα στις καλύτερες στιγμές της μέχρι τώρα καριέρας μου.»

Keep going, Harry.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com