Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Θα έρθουν τα γκολ για τον Ings»

«Θα έρθουν τα γκολ για τον Ings»

Στηρικτικός προς τον Danny Ings παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Neil Critchley.

Ο προπονητής της U23 της Liverpool δήλωσε αισιόδοξος για την επιστροφή του Άγγλου επιθετικού στα γκολ, μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας:

«Σκέφτηκα ότι οι παίκτες της πρώτης ομάδας που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Manchester United ήταν πολύ καλοί με τους νεότερους παίκτες μας, και ο τρόπος που τους καθοδήγησαν, που προσέγγισαν το παιχνίδι, η στάση τους και η επίδοσή τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εξαιρετική – και ο Danny τα ενσαρκώνει όλα αυτά», ανέφερε ο Critchley.

«Είναι μεταδοτικός. Αυτή τη στιγμή έχει σε ένα μικρό βαθμό το σωστό συναίσθημα όταν βρίσκεται μπροστά από το τέρμα, μπορεί να το δει κανείς αυτό, όμως του παρουσιάζονται ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι.»

«Είναι scorer επιπέδου Premier League και μπορεί κανείς να το δει αυτό. Σε κάθε παιχνίδι που παίζει δείχνει ότι έχει την ικανότητα να είναι στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή.»

«Απλά δεν έχουν έρθει ακόμα τα γκολ για αυτόν. Θα έρθουν όμως. Ένα να βάλει, μετά θα αρχίσουν να έρχονται και άλλα.»

«Ο Danny είναι πολύ σκληρός με τον εαυτό του, περιμένει υψηλές επιδόσεις από τον εαυτό του και θέλει να σκοράρει, οπότε όταν δεν το κάνει είναι απογοητευμένος.»

«Πρέπει να συνεχίζουμε να του υπενθυμίζουμε ότι θα πάρει χρόνο (το να ξανασκοράρει), και ότι όταν ξανασυμβεί θα έρθουν πολλά ακόμα. Είμαι σίγουρος, όμως η απόδοση του Danny και η δουλειά του για την ομάδα είναι υπέροχη», είπε κλείνοντας ο Neil Critchley.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com