Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool-Huddersfield Town (preview)

Liverpool-Huddersfield Town (preview)

Να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη της Tottenham και να επιστρέψει στις νίκες μετά από 3 διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλει η ομάδα της Liverpool, η οποία υποδέχεται τη Huddersfield που μόλις πριν από 6 ημέρες σόκαρε όλο το πρωτάθλημα με τη νίκη επί της Huddersfield. Σέντρα του αγώνα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 17.00 ώρα Ελλάδος.

Αγωνιστικά νέα : Liverpool :  Επιστρέφει ο Wijnaldum που έχασε το παιχνίδι με την Tottenham, εξαιρετικά αμφίβολος με τις πιθανότητες κατά του ο Coutinho με πρόβλημα στους προσαγωγούς. Δεν αποκλείονται αλλαγές κάτω από τα γκολπόστ και την άμυνα. Μακροχρόνια απόντες Mane, Lallana, Clyne. Huddersfield : ΟΚ να αγωνιστεί ο Kachunga, επιστρέφει ο Quaner. Μακροχρόνια εκτός οι Palmer, Hefele, Stankovic.

Στατιστικά στοιχεία : -Αήττητη στα τελευταία 10 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στη Huddersfield είναι η Liverpool. (7 νίκες και 3 ισοπαλίες).

-Θα είναι η πρώτη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα με το 1972.

-Μόλις 1 από τα 16 γκολ που έχει δεχτεί η Liverpool είναι στο Anfield.

-Mία ήττα στα τελευταία 42 εντός έδρας παιχνίδια με νεοφώτιστες έχει η Liverpool. Απέναντι στη Blackpool τον Οκτώβριο του 2010.

-Αν οι Reds ηττηθούν, για πρώτη φορά θα χάσουν δύο διαδοχικά παιχνίδια επί Jurgen Klopp.

-Mία νίκη στα τελευταία της 19 εκτός έδρας παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία έχει η Huddersfield και αυτή απέναντι στην Palace στην πρεμιέρα.

-Αν οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν θα γίνουν μόλις η τέταρτη νεοφώτιστη που θα έχει κερδίσει Liverpool και Manchester United την ίδια χρονιά της Premier League και η πρώτη μετά την Portsmouth τη σεζόν 2003-2004.

Διαιτητής : Kevin Friend

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com