Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πάντα ευχαριστιέμαι να κερδίζω τους καλύτερους φίλους μου!»

«Πάντα ευχαριστιέμαι να κερδίζω τους καλύτερους φίλους μου!»

Συνέντευξη τύπου χωρίς την απαραίτητη αναφορά και στον προσεχή αντίπαλο δεν είναι συνέντευξη τύπου. Έτσι, όπως ήταν φυσικό ο Jurgen Klopp μίλησε και για την Huddersfield Town, την ομάδα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αύριο οι Reds. O Γερμανός αναφέρθηκε στο πως πάνε οι παίκτες του στο αυριανό παιχνίδι με τους νεοφώτιστους αλλά και στον David Wagner, τον προπονητή των Terriers και προσωπικό φίλο του Klopp από την συνύπαρξή τους στην Borussia Dortmund.

«Δουλεύουμε σκληρά, ακόμα περισσότερο αυτή τη βδομάδα, μιας και είχαμε χρόνο να το κάνουμε» ξεκαθάρισε ο Klopp. «Πρέπει να αντιδράσουμε, όμως δεν μπορώ να κάνω το τελευταίο παιχνίδι σημαντικότερο από τα υπόλοιπα

«Μίλησα με τον Wagner, είχαμε μια μικρή κουβέντα τη Δευτέρα, αλλά ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θα μιλούσαμε άλλο. Δεν τον ρώτησα πως θα παίξει αύριο, ούτε εκείνος, δεν τον ρώτησα αν θα κατεβάσει την ομάδα όπως με τη United ή την West Ham. Είναι σίγουρα 100% συναρπαστικό. Είμαι χαρούμενος που παίζουμε αντίπαλοι στην Premier League, κανείς δεν το περίμενε πριν 10-15 χρόνια αυτό κάτι που το κάνει ακόμα καλύτερο.»

Wagner και Klopp μαζί στην Dortmund

«Έπαιζα και μικρός απέναντι στους καλύτερους μου φίλους και δεν ευχαριστιόμουν τίποτα περισσότερο από το να κερδίζω τους καλύτερους μου φίλους!» πρόσθεσε ο Klopp. «Είναι απ’τους καλύτερους μου φίλους και έχουμε φανταστική σχέση και δεν θα αλλάξει τίποτα σχετικά με το παιχνίδι.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com