Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μίλησε για Coutinho o Valverde

Μίλησε για Coutinho o Valverde

Δεν ρωτήθηκε μόνο ο Jurgen Klopp προσφάτως σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τη Barcelona και το ενδιαφέρον διαρκείας όπως φαίνεται των Καταλανών προς το πρόσωπο του Philippe Coutinho. Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Ernesto Valverde σχετικά με τον Coutinho, o Ισπανός προπονητής χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ακόμη και τον Γενάρη η ισπανική ομάδα για τον Βραζιλιάνο.

« Είναι ξεκάθαρο πως η Barcelona πάντα ελέγχει να δει, αν μπορεί να βελτιώσει την ομάδα της. Σαν προπονητής προσπαθώ να πάρω ό,τι καλύτερο από τους υπάρχοντες παίκτες και να μην σκέφτομαι άλλους. Αυτοί θα μας απασχολήσουν τώρα και όταν έρθει ο Ιανουάριος θα δούμε. Υπάρχουν δύο μήνες ακόμη και θα σκεφτούμε αν πρέπει να κάνουμε μετεγγραφές τον Ιανουάριο.» είπε ο Valverde αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο Coutinho ακόμη και για το άμεσο μέλλον.

Βέβαια, να σημειωθεί, πως ακόμη και αν παραχωρούσε η Liverpool τον Βραζιλιάνο τον Ιανουάριο (κάτι που φαντάζει απίθανο) εκείνος δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί με τους Blaugrana στο Champions League κάτι που ενδεχομένως να φέρει σε σκέψη τους ιθύνοντες των 5 φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com