Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άκυρο σε Sky Sports για το Arsenal – Liverpool

Άκυρο σε Sky Sports για το Arsenal – Liverpool

Ένα θέμα το οποίο είχε προκαλέσει κουβέντα εντός κι εκτός των δύο συλλογών φαίνεται πως έχει λυθεί οριστικά, καθώς το παιχνίδι μεταξύ Arsenal και Liverpool θα διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή.

Το θέμα δημιουργήθηκε γύρω από την επιθυμία του Sky Sports να διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων. Ωστόσο, τα προβλήματα και οι αντιδράσεις ήταν αρκετές. Αφενός η Arsenal δεν είχε διαθέσιμο προσωπικό ασφαλείας λόγω των ημερών και αφετέρου οι οπαδοί της Liverpool που θα ταξίδευαν για το παιχνίδι θα είχαν πρόβλημα με την επιστροφή τους στο Liverpool. Αυτό οδήγησε στην παρέμβαση της Premier League, με τις ομάδες να οδηγούνται σε συμβιβασμό.

Όλα αυτά βγαίνουν από την Mirror και τον έγκυρο δημοσιογράφο της Arsenal, John Cross, και η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι αρκετά αξιόπιστη στον τομέα των media. Τα τηλεοπτικά δίκτυα Sky Sports και BT Sport αναμένεται να ανακοινώσουν τους αγώνες που θα προβάλλουν στις 5 ώρα Ελλάδας, με την ημερομηνία και ώρα του παιχνιδιού μεταξύ Arsenal και Liverpool να επιβεβαιώνεται εκείνη την ώρα. Ωστόσο, είναι μεγάλη η πιθανότητα να μην διεξαχθούν αναμετρήσεις την παραμονή των Χριστουγέννων, μετά από συζητήσεις με την Premier League και τους συλλόγους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com