Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μπλόκο» της Tottenham στους οπαδούς των Reds

«Μπλόκο» της Tottenham στους οπαδούς των Reds

Τον περιορισμό των οπαδών της Liverpool αυστηρά στα 3 χιλιάρικα των εισιτηρίων που δόθηκαν στην ομάδα του Merseyside για να τα διαθέσει επιθυμεί για τον αγώνα της Κυριακής η Tottenham.

Τα «Σπιρούνια», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Echo, πέρα από το γεγονός ότι έδωσαν μόλις 3000 εισιτήρια στη Liverpool για παιχνίδι σε ένα γήπεδο 90000 θέσεων, όπως είναι το Wembley, προσπαθούν να «μπλοκάρουν» την αγορά των εισιτηρίων της γενικής πώλησης από οπαδούς των Reds.

Tα εισιτήρια του αγώνα κυκλοφόρησαν την Τετάρτη και η Tottenham τα διαθέτει ΜΟΝΟ σε άτομα που βρίσκονται στην βάση δεδομένων του συλλόγου πριν τον Σεπτέμβριο του 2017. Δηλαδή άτομα που δεν έχουν αγοράσει ξανά εισιτήριο για αγώνα των Spurs, αποκλείονται αυτόματα από την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Τι κι αν η Tottenham δεν έχει κάνει ακόμα sold out στο Wembley; Οι Spurs, προς απογοήτευση των φίλων των Reds, διέθεσαν τα απολύτως απαραίτητα εισιτήρια (3.000 υποχρεωτικά πρέπει να δίνει κάθε ομάδα της Premier League με στάδιο μεγαλύτερο των 30.000 θέσεων, στους φιλοξενούμενους) για την ομάδα του Merseyside, κάτι που αναλογεί στο 3,5% των συνολικών θέσεων του γηπέδου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com