Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Ήμασταν άτυχοι, τώρα έχουμε αυτοπεποίθηση!»

Salah: «Ήμασταν άτυχοι, τώρα έχουμε αυτοπεποίθηση!»

Για την εμφάνισή του, αλλά και την γενικότερη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του και εκείνος στο τελευταίος διάστημα, μίλησε μετά την εμφατική νίκη επί της Maribor o MVP της αναμέτρησης, Mohamed Salah. O Αιγύπτιος σκόραρε 2 γκολ και έβγαλε μία ασίστ, ενώ μάλιστα το δεύτερο γκολ του φαίνεται ότι το… μοιράστηκε με τον Roberto Firmino, χωρίς βέβαια να τον πείραζε αν το γκολ χρεωνόταν τελικά στον Βραζιλιάνο αντί για εκείνον!

«Δεν ξέρω ποιος το έβαλε, θα δούμε!» είπε όταν ρωτήθηκε για το αν έβαλε εκείνος όντως το γκολ. «Αλλά πανηγύρισα και το έδωσαν σε εμένα, χωρίς να αλλάζει κάτι. Η ομάδα έπαιξε καλά και είχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Επτά γκολ ή οκτώ γκολ δικά μου δεν αλλάζει τίποτα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στο να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα μας στην Premier» τόνισε ο Αιγύπτιος.

«Δεν κερδίσαμε δύο,τρια παιχνίδια, οπότε πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε τα επόμενα. Ήμασταν άτυχοι. Είχαμε τρία ή τέσσερα παιχνίδια που χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αν τα έβλεπες θα ήξερες ότι τις δημιουργήσαμε και τις χάσαμε γιατί ήμασταν άτυχοι. Επομένως τώρα σκέφτομαι ότι όλοι έχουν αυτοπεποίθηση ότι θα έρχονται τα καλά αποτελέσματα, οπότε είμαστε καλά και στα επόμενα παιχνίδια είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε έτσι» κατέληξε ο πάντα αισιόδοξος Salah.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com