Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Can: «Φανταστική μεταγραφή ο Salah»

Can: «Φανταστική μεταγραφή ο Salah»

Ένας πολύ ικανοποιημένος Emre Can εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Maribor. O Γερμανός μέσος στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να εκθειάσει τόσο τη συνολική λειτουργία της ομάδας, η οποία σκόρπισε με 7-0 τους Σλοβένους, όσο και του Mo Salah, ο οποίος συνεχίζει απτόητος να σκοράρει.

«Ήταν φαντασικά» δήλωσε ο Can. «Δεν δεχτήκαμε γκολ, κάτι σημαντικό, και μετά σκοράραμε πολλά γκολ, φτιάξαμε φάσεις καλές και ήταν μία δίκαια νίκη. Πρέπει να σκοράρεις και γι’αυτό δεν κερδίσαμε τα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα όμως τα πήγαμε πολύ καλά σε αυτό και ελπίζω να είναι η αρχή για την επιστροφή στις νίκες. Ήταν μία καλή εμφάνιση και τώρα έχουμε την Κυριακή με την Tottenham, που ελπίζω να παίξουμε όπως και σε αυτόν τον αγώνα» κατέληξε ο Γερμανός, πριν πάει στον Mohamed Salah.

«Μπορεί να σκοράρει συνέχεια» είπε για τον Salah o Can. «Είναι γρήγορος, δημιουργεί ευκαιρίες, καταπληκτικός παίκτης και φανταστική μεταγραφή για εμάς και έκανε πάλι εξαιρετική δουλειά. Αλλά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανέναν σήμερα, όλοι πήγαν καλά και αποδόσανε και έτσι πρέπει να πάμε και στη συνέχεια.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com