Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «H στάση του κόσμου απέναντί μας μας έδωσε κίνητρο»

Gomez: «H στάση του κόσμου απέναντί μας μας έδωσε κίνητρο»

Ο Joe Gomez έβγαλε το καπέλο στους οπαδούς της Liverpool, που παρά τα άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο δίμηνο δεν έχουν πάψει να στηρίζουν την ομάδα.

Ο σημερινός αγώνας απέναντι στην Maribor είναι σημαντικός και λόγω βαθμών αλλά και για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας, καθώς μετράει μία νίκη στους τελευταίους οκτώ αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

«Όσο δύσκολη είναι αυτή η περίοδος για τους οπαδούς, άλλο τόσο δύσκολη είναι και για εμάς, όμως το ζεστό χειροκρότημα που μας έδωσαν μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στην Manchester United μας έδειξε πως πιστεύουν σε εμάς». Είπε ο νεαρός αμυντικός σε συνέντευξή του στην ECHO.

«Μας ανύψωσαν το ηθικό και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για εμάς. Όλοι μας γνωρίζουμε το ρόλο που μπορούν να παίξουν οι οπαδοί σε μία ομάδα. Σε γενικές γραμμές οι εμφανίσεις μας είναι καλές, όμως δε μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω που θα μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

«Δεν υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης στης ομάδα. Σίγουρα μας έχει κοστίσει που έχουμε μόνο μία νίκη στους τελευταίους οχτώ αγώνες αλλά είναι θέμα ατυχίας τις περισσότερες φορές και όχι έλλειψης ικανοτήτων».

«Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά. Να χτίσουμε πάνω στις καλές μας εμφανίσεις και τ’ αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα. Είμαστε εκνευρισμένοι μέχρι στιγμής από τους αγώνες μας στο Champions League. Αξίζαμε τη νίκη απέναντι στη Sevilla και είχαμε ευκαιρίες να νικήσουμε και στη Μόσχα».

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτούς τους δύο αγώνες με την Maribor ώστε να έρθουμε σε πλεονεκτική θέση στο γκρουπ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, ακόμα είμαστε σε καλή θέση».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com