Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σενάρια μπλέκουν πάλι την Liverpool με τον Andre Gomes

Σενάρια μπλέκουν πάλι την Liverpool με τον Andre Gomes

Ο Andre Gomes δεν έχει καλές στιγμές στην Barcelona μέχρι στιγμής.Ο Πορτογάλος, πήρε πολλές ευκαιρίες πέρσι και φέτος αλλά φαίνεται πως δεν είναι αυτό που χρειάζονται οι Καταλανοί.

Ο Gomes όσο ήταν στην Valencia έκανε τρομερές εμφανίσεις χωρίς να δείχνει το καλό του πρόσωπο στους Blaugrana.Η Barcelona κατά πάσα πιθανότητα θα τον πουλήσει και σενάρια αναφέρουν την Liverpool να βρίσκεται στο κόλπο γιατί ήδη είχε γίνει μία επαφή το καλοκαίρι, στο deal για Coutinho.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Andre Gomes είχε φτάσει ένα βήμα πριν την μετεγγραφή του στην Tottenham την τελευταία μέρα των μεταγραφών αλλά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Οι Spurs, φαίνεται πως θα κινηθούν για τον Πορτογάλο και τον Ιανουάριο.Από την άλλη πλευρά, ι Reds έχουν αρκετές λύσεις στην μεσαία γραμμή και με την επιστροφή του Adam Lallana σε λίγο καιρό, είναι πολύ δύσκολο να κάνουν κίνηση για τον 24χρονο Πορτογάλο διεθνή.

Σίγουρα περιμένουμε εξελίξεις με το θέμα του Emre Can, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Γενάρη.Δεν πιστεύω οι φίλοι των Κόκκινων να θέλουν να χάσουν τον Γερμανό από την μεσαία γραμμή, καθώς έχει αποδειχθεί πολύτιμο εργαλείο για τον Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com