Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έδειξαν το δρόμο στους μεγάλους οι μικροί !

Έδειξαν το δρόμο στους μεγάλους οι μικροί !

Στην πρώτη θέση του ομίλου της για το UEFA Youth League εδραιώθηκε η ομάδα U-19 της Liverpool, μετά τη νίκη της με 1-4 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Maribor το μεσημέρι της Τρίτης στη Σλοβενία.

O επιθετικός Bobby Adekanye ήταν ο παίχτης του αγώνα, σκοράροντας 2 γκο, ενώ μοίρασε και 1 ασσίστ.

Το σοβαρό λάθος του Kamil Grabara οδήγησε στο προβάδισμα των γηπεδούχων, με τον Aljosa Matko στο 23′ λεπτό.

Πριν βγει όμως το ημίχρονο, οι Adekanye και Herbie Kane είχαν ανατρέψει το σκορ, με τα γκολ να σημειώνονται στο 30′ και 32′. Έτσι οι «Reds» πήγαν στ’ αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52′, ο Millar έγινε αποδέκτης της πάσας του Adekanye και έκανε το 1-3. Το τελικό 1-4 το διαμόρφωσε πάλι ο Adekanye στο 58′

Στο 86′ η Maribor έμεινε με 10 παίχτες, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Adis Hodzic.

Παρότι οι «Reds» είχαν σημαντικές απουσίες, καθώς οι Edvard Tagseth και Rhian Brewster έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ ο Conor Masterson ήταν τιμωρημένος, καθώς είχε αντικρίσει κόκκινη κάρτα στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του Steven Gerrard για το UEFA Youth League (ήττα με 2-1 από την Spartak Moskva).

Liverpool U19s: Grabara, R. Williams, Johnston, Glennon, Camacho, Lewis, Woodburn, Kane, Jones (Dixon-Bonner, 64′), Adekanye (Glatzel, 83′), Millar (McAuley, 74′).
Παίχτες που δεν αγωνίστηκαν: Atherton, Hunter, Clayton, Longstaff.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com