Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Με ξάφνιασε η τακτική του Jurgen»

Mourinho: «Με ξάφνιασε η τακτική του Jurgen»

Ο προπονητής United δήλωσε ότι περίμενε από τον Jurgen Klopp να ακολουθήσει διαφορετική τακτική από αυτή που ακολούθησε.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, περίμενε από τον Γερμανό να κινηθεί βάσει μίας πιο επιθετικής λογικής, και όχι απλά να αλλάξει τους τρεις παίκτες της επίθεσης με άλλους:

«Περίμενα από τον Jurgen να αλλάξει (σύστημα ή τακτική), περίμενα να παίξει πιο επιθετικά, όμως αυτός κράτησε τους τρεις δυνατούς μέσους σε όλο το παιχνίδι, και είχε τον έλεγχο του κέντρου, καθώς εγώ είχα μόνο τον Herrera και τον Matic στη διάθεσή μου.»

«Όταν έβαλα στο παιχνίδι τους Lingard and Rashford περίμενα να βάλει τον Sturridge ή τον Solanke, αλλά ότι θα κράταγε επιθετικούς παίκτες, όμως αποφάσισε να βγάλει παίκτες που έπαιζαν στις ίδιες θέσεις με αυτούς που μπήκαν και να κρατήσει τη δυνατή τριάδα του κέντρου.»

«Ξέρω ότι μάλλον θα σκέφτεστε ότι αυτοί έπαιξαν επιθετικά και εμείς αμυντικά.»

Αποτέλεσμα εικόνας για klopp mourinho anfield

«Παίζεις στην έδρα σου και δεν κάνεις καμία αλλαγή (τακτικής); Δεν ξέρω. Περίμενα κάτι τέτοιο, όμως δεν το έκανε.»

«Δεν τον κριτικάρω. Νομίζω ότι τα πήγε καλά, ειλικρινά.»

«Κράτησαν σε όλο το παιχνίδι τους Can, Wijnaldum και Henderson, οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά. Ήταν πολύ καλοί αμυντικά, πίεσαν ψηλά και ανέκτησαν τη μπάλα αρκετές φορές. Το pressing τους ήταν καλό.»

«Για μένα το δεύτερο ημίχρονο θύμισε λίγο σκάκι, όμως ο αντίπαλός μου δε ‘μου άνοιξε’ την πόρτα για να κερδίσω το παιχνίδι.»

Αυτές ήταν επί λέξει οι δηλώσεις του Jose Mourinho που αφορούσαν την ομάδα μας και τον προπονητή της.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com