Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζεστάθηκε με τεσσάρα η U18

Ζεστάθηκε με τεσσάρα η U18

Ζεστή παρέμεινε η U18 του Steven Gerrard σε περίοδο διακοπής λόγω εθνικών ομάδων καθώς επιβλήθηκε με 4-1 της Burnley στο Kirkby σε φιλικό παιχνίδι που τελείωσε πριν λίγη ώρα. Η Liverpool άνοιξε το σκορ μόλις στο 14ο λεπτό με τον McAuley να εκτελεί στο rebound από την προσπάθεια του Camacho.

Στο 27ο λεπτό, ο Millar πήρε την μπάλα από το κέντρο και με σπριντ από αριστερά έφθασε στην περιοχή όπου και εκμεταλλεύτηκε την κίνηση του McAuley για να ελευθερώσει χώρο για τον εαυτό του και να εκτελέσει για το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Gerrard έκαναν το 3-0 ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί μία ώρα παιχνιδιού με τον Longstaff να κάνει μία σέντρα από κομπίνα σε κόρνερ και τον αμυνόμενο της Burnley να στέλνει τη μπάλα σε λάθος δίχτυα, Ο Longstaff πέτυχε εν τέλει και αυτός τέρμα κάνοντας το 4-0 μετά από παράλληλη πάσα του Larouci και ψύχραιμη εκτέλεση. Η Burnley μείωσε στο τέλος με τον Fowler.

Liverpool U18s: B Williams (Atherton, 46), Hunter, Lewis (Raitanen, 46), R Williams, Glennon, Longstaff, Camacho (Tagseth, 46), Dixon-Bonner, McAuley, Jones (Glatzel, 46), Millar (Larouci, 60).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com