Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα συμβόλαια για Bobby και Ben!

Νέα συμβόλαια για Bobby και Ben!

Ώρα ανανεώσεων εκ νέου στη Liverpool. Η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να καλέσει άμεσα τους Roberto Firmino και Ben Woodburn για ανανέωση συμβολαίων συνεχίζοντας ακάθεκτη να δένει τους παίκτες που θεωρεί κεντρικούς στα πλάνα της ομάδας με νέα πολυετή συμβόλαια.

Το συμβόλαιο του Firmino τρέχει μέχρι το 2020 και η ομάδα θέλει να τον ανταμείψει για την πρόοδο του τα τελευταία 2 χρόνια ενώ και ο ίδιος ο παίκτης είχε εκφράσει την επιθυμία του να ανανεώσει την παραμονή του στο Merseyside. Αναφορικά με τον Woodburn, η Liverpool αναμένει να ενηλικιωθεί μέσα στον Οκτώβριο ώστε να μπορεί να υπογράψει μεγαλύτερο χρονικά συμβόλαιο. Και αυτή η περίπτωση πάντως αναμένεται να έχει αίσιο τέλος.

Στο ζήτημα του Emre Can ακόμη δεν υπάρχει πρόοδος. Οι διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2016 δεν έχουν ακόμη καταλήξει. Οι αντιπρόσωποι του παίκτη επιμένουν σε ρήτρα αποδέσμευσης και σημαντική αύξηση των απολαβών του παίκτη ώστε να γίνει από τους πλέον καλοπληρωμένους παίκτες στο σύλλογο αλλά η Liverpool ακόμη δεν ενδίδει ρισκάροντας να τον χάσει ως ελεύθερο από τον Ιανουάριο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com