Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέρ ανακατανομής τηλεοπτικών εσόδων η Liverpool

Υπέρ ανακατανομής τηλεοπτικών εσόδων η Liverpool

Υπέρ της ανακατανομής των τηλεοπτικών εσόδων είναι και η ομάδα της Liverpool, κάτι που θα καταστήσει σαφές σε σημερινή συνάντηση παραγόντων των 20 ομάδων της Premier League στο Λονδίνο. Όπως σας είχε γράψει εδώ και κάποιο καιρό το liverpool.gr, οι έξι μεγάλες ομάδες της κατηγορίας επιθυμούν να αλλάξει η ισότιμη κατανομή ων χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Richard Scudamore θα προτείνει σήμερα να διατίθεται ο 35% των διεθνών οικονομικών εσόδων ανάλογα με το οου τερματίζει μία ομάδα, πρόταση θα λάβει την υποστήριξη των «Κόκκινων» αλλά χρειάζεται συγκεκριμένο αριθμό ψήφων.

Κύριο επιχείρημα του big 6 είναι πως θα πρέπει να λαμβάνουν μεγαλύτερη μερίδα από την πίτα των τηλεοπτικών εσόδων καθώς έχουν σαφώς δημοφιλέστερη εικόνα και περισσότερο κόσμο σε πολλές ηπείρους ανά τον κόσμο. Βέβαια, μέχρι τώρα, η αντίθεση σε αυτή την πρόταση παραμένει ισχυρή.

Η Everton, η Leicester και η West Ham στηρίζουν την πρόταση με αποτέλεσμα να υπάρχουν 9 ψήφοι υπέρ της πρότασης ωστόσο θα πρέπει να γίνουν 14 οι ψήφοι αυτοί ώστε να ψηφιστεί μία τέτοια αλλαγή.

Εκπρόσωπος της Liverpool στη σημερινή συνάντηση θα είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Peter Moore, ο οποίος και θα ψηφίσει για ένα θέμα που η Liverpool είχε θέσει από το 2011 κιόλας με δημόσια τοποθέτηση του τότε τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ian Ayre.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com