Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όνειρο του Gerrard να ντυθεί στα κόκκινα ο Kane

Όνειρο του Gerrard να ντυθεί στα κόκκινα ο Kane

Πραγματικά μέλι έσταζε το στόμα του Steven Gerrard όταν αναφέρθηκε στον Harry Kane. Ο πρώην αρχηγός της Liverpool αλλά και της εθνικής Αγγλίας εκθείασε τον επαγγελματισμό του επιθετικού της Tottenham, τον χαρακτήρισε ως μοντέλο για το άθλημα και ευχήθηκε να τον δει κάποια μέρα στην αγαπημένη του Liverpool.

« Είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αναφορικά με τα γκολ που βάζει και τον τρόπο που παίζει. Αγαπώ και τον παίκτη και τον χαρακτήρα. Παρακολουθώ πολύ τις συνεντεύξεις του και τον έχω συναντήσει κάποιες φορές. Είναι τέλειο μοντέλο ποδοσφαιριστή και πρεσβευτής του αθλήματος. Μου αρέσει το πως εκφράζεται για τη δουλειά του. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που τον ξέρουν και μου είπαν πως είναι εθισμένος και ασταμάτητος στο προπονητικό κέντρο. Ανταμείβεται για όλη τη σκληρή δουλειά. Είμαι περήφανος που είναι Άγγλος. Εύχομαι να ήταν «Κόκκινος»!» δήλωσε γεματός θαυμασμό ο εμβληματικός αρχηγός της Liverpool.

Πόσο μα πόσο καλύτερη θα ήταν η τωρινή Liverpool, αν είχε στη θέση του κεντρικού επιθετικού έναν εκτελεστή με την ικανότητα του Harry Kane..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com