Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ηχηρό παρόν για τον αγώνα με τη Liverpool!

Ηχηρό παρόν για τον αγώνα με τη Liverpool!

Ξεχάστε τις περίφημες Ευρωπαϊκές νύχτες!Στα Κυριακάτικα απογεύματα της Premier League θα ανακαλύψετε την πραγματική ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου!

Αυτό σκέφτονται οι φίλαθλοι της Newcastle ,καθώς έχουν βάλει ως στόχο την αναμέτρηση της ομάδας τους με τους Κόκκινους, την Κυριακή το απόγευμα, και ετοιμάζονται για το μεγαλύτερο show υποστήριξης της Newcastle που έχει δει ποτέ το St James’ Park!

Σύμφωνα με την Chronicle Live , οι σύνδεσμοι φιλάθλων της Newcastle-οι οποίοι αναζωογονήθηκαν με την άφιξη του Rafa Benitez, και την μετέπειτα απόφαση του να παραμείνει στην ομάδα, ακόμα κι όταν αυτή είχε πέσει στην Championship, σχεδιάζουν να υλοποιήσουν ένα μεγάλο show υποστήριξης προς τον manager της ομάδας τους και τους παίκτες του, καθώς η παλιά του ομάδα θα επισκεφθεί την πόλη τους!

Αυτό σημαίνει ότι πέρα από το θόρυβο και τα τραγούδια στις κερκίδες, αναμένεται να δούμε και τις περισσότερες σημαίες που έχουμε δει ποτέ σε αγώνα της Newcastle, καθώς οι Καρακάξες ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τους 3 βαθμούς της νίκης και να περάσουν μπροστά από τη Liverpool στις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το highlight αναμένεται να αποτελούν οι 4 νέες τεράστιες σημαίες, η μία εκ των οποίων έχει μήκος 65 μέτρα, και της οποίας το θέμα έχει κρατηθεί μυστικό ως τώρα!

Αρκετοί πάντως έχουν στοιχηματίσει ότι θα απεικονίζει τον Rafa Benitez ,τιμώντας έτσι την προσφορά του στην ομάδα, αφού κατάφερε να επαναφέρει κάποια περηφάνια στις τάξεις των φιλάθλων της.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com