Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΤΑΑ : «Θα έρθουν τα γκολ»»

ΤΑΑ : «Θα έρθουν τα γκολ»»

Απογοητευμένοι επέστρεψαν οι παίκτες της Liverpool από την ισοπαλία εναντίον της Spartak Moscow ,μετά από έναν αγώνα στην διάρκεια του οποίου θα έπρεπε να είχαν σημειώσει πολλά τέρματα, βάσει των ευκαιριών που χάθηκαν.
Ο Trent- Alexander δεν δίστασε να εκφράσει αυτά τα συναισθήματα στο επίσημο site της ομάδας , δηλώνοντας όμως συγχρόνως την αυτοπεποίθηση του ότι η επίθεση της ομάδας θα ξαναβρεί τον παραγωγικό της ρυθμό.
«Σε κάθε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί- και μπορείτε να συγκρίνετε τις αποδόσεις μας.» δήλωσε στη Μόσχα στο Liverpoolfc.com.


«Αυτή την περίοδο μας λείπουν τα γκολ, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσουν να φανούν, καθώς γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Δημιουργήσαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από αυτούς και είχαμε περισσότερα σουτ προς την εστία τους. Απλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το νικητήριο γκολ, οπότε επιστρέφουμε απογοητευμένοι στην Αγγλία.» συνέχισε.
Ο επόμενος αγώνας της Liverpool είναι την Κυριακή εναντίον της Newcastle, εκτός έδρας, και ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω διεθνών υποχρεώσεων των παικτών. 

«Ο αγώνας αυτός είναι ο τελευταίος πριν την διακοπή αυτή, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να πάρουμε τους τρεις πόντους.» δήλωσε.
«Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε όλους τους θεσμούς για να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Έχουμε την ποιότητα στην ομάδα για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και επειδή ο καθένας μας βελτιώνεται σε κάθε αγώνα, σύντομα θα αποτελούμε υπολογίσιμη δύναμη.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com