Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αξίζαμε τη νίκη»

Klopp: «Αξίζαμε τη νίκη»

Στη συνέντευξη τύπου του ο Γερμανός επέμεινε ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, και επεσήμανε πριν τον σημερινό αγώνα στους παίκτες του ότι «δεν είμαστε οι Harlem Globetrotters».

Ο Jurgen Klopp στάθηκε περισσότερο και χάρηκε περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο πάλεψε η Liverpool στο King Power Stadium, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του:

«Γνωρίζω πολλά από πίεση. Την είχα στη ζωή μου για διαφορετικούς λόγους.»

«Η πίεση -όταν είναι το σωστό είδος πίεσης- πάντα βοηθά. Μπορείτε να φανταστείτε ότι έχουμε πίεση. Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι. Γνωρίζουμε ότι η ποιότητα που διαθέτουμε μας δημιουργεί την ευθύνη να επιτύχουμε.»

«Είπα στα αγόρια πριν το παιχνίδι: ‘Δεν είμαστε οι Harlem Globetrotters. Δεν πηγαίνουμε στα παιχνίδια απλά για να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Είμαστε εδώ για τα αποτελέσματα.'»

«Παίζουμε για τα αποτελέσματα. Αγάπησα το πώς παλέψαμε για αυτό (σήμερα)

«Θα μπορούσε να είναι πιο σαφές, όμως ύστερα από μερικά παιχνίδια χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα, οφείλεις να συνεχίσεις να παλεύεις. Αυτό κάναμε και μπορούμε να χτίσουμε πάνω του.»

Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας μας τόνισε ότι οι Reds άξιζαν το τρίποντο, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα προσωπικό (και όχι ιδιαίτερα κολακευτικό) ρεκόρ του στο γήπεδο των Foxes:

«Είναι η πρώτη φορά που δε φεύγω από εδώ με άδεια χέρια, συνήθως κάθομαι εδώ και λέω ‘συγχαρητήρια στη Leicester!’ Είναι μία μεγάλη διαφορά, για να είμαι ειλικρινής», πρόσθεσε.

Αποτέλεσμα εικόνας για leicester city vs liverpool 2-3 klopp

«Πιστεύουμε πραγματικά ότι είμαστε σε καλό δρόμο, όμως έχουμε απόλυτη επίγνωση ότι οφείλουμε να το δείξουμε και με αποτελέσματα. Το ξέρουμε. Ύστερα από αυτά τα δύο, τρία όχι και τόσο καλά παιχνίδια, μπορούσε κανείς να το δει. Ήμασταν μπροστά με 2-0, το παιχνίδι έδειχνε λίγο διαφορετικό, θέλαμε να το καθαρίσουμε νωρίτερα.»

«Εν τέλει, ήταν ένα λίγο πιο ανοιχτό παιχνίδι.»

«Όλοι ξέρουν ότι δεν έγινε φάουλ στον Jamie (Vardy), ήταν έξυπνο (εκ μέρους του), μετά έγινε φάουλ στον Simon. Δεχτήκαμε το γκολ, και αυτό δεν ήταν και τόσο cool, αυτή είναι η αλήθεια.»

«Αυτοί νιώθουν λίγο καλύτερα επειδή νομίζουν ότι άλλαξαν το παιχνίδι, για την άλλη ομάδα είναι διαφορετικό, ήθελα τη σωστή διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο.»

«Θα αγαπούσα να ελέγξουμε το παιχνίδι, παρασυρθήκαμε κάπως όταν πετύχαμε το τρίτο γκολ. Δεχτήκαμε και το 3-2, πρέπει να κερδίζουμε τη μονομαχία πριν από μία σέντρα, έτσι είναι.»

«Ο Simon απέκρουσε το penalty. Δεν είμαι σίγουρος, ίσως και να ήταν penalty, ο Simon άγγιξε τη μπάλα. Δεν ξέρω αν είναι αρκετό. Αν είχε δοθεί ένα και στον Dejan (Lovren), θα γινόταν το 4-2.»

«Νομίζω ότι είμαστε οι άξιοι νικητές. Αυτό ήταν το μόνο που ήθελα να πω μετά το σημερινό παιχνίδι, οπότε είναι μία καλή μέρα.», είπε ο Jurgen Klopp κλείνοντας τη συνέντευξη τύπου του.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com