Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Θα δείξουμε αντίδραση»

Mane: «Θα δείξουμε αντίδραση»

Μήνυμα που μπορεί να προκαλέσει κάποια αισιοδοξία στους οπαδούς της Liverpool έστειλε ο Sadio Mane, εξ αφορμής των πρόσφατων αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας.

Ο winger των Reds, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στα εναπομείναντα εντός συνόρων παιχνίδια του μηνός Σεπτεμβρίου, δήλωσε πίστη για τη βελτίωση απόδοσης και αποτελεσμάτων:

«Μερικές φορές τέτοια πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, όμως το σημαντικότερο πράγμα είναι η αντίδραση και είναι σημαντικό να το κάνουμε. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα και εξαιρετικές ικανότητες σε αυτή, συνεπώς πιστεύω ότι θα το κάνουμε (ότι θα δείξουμε αντίδραση)«, δήλωσε στο ESPN o Sadio.

«Τέτοιου είδους αποτελέσματα μπορούν να έρθουν σε κάθε ομάδα, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να αλλάξουμε την κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάζουμε ένα-ένα τα παιχνίδια.»

Αποτέλεσμα εικόνας για sadio mane champions league

Για το Champions League και το παιχνίδι στη Μόσχα την ερχόμενη εβδομάδα, στο οποίο θα είναι διαθέσιμος, ο Mane είπε:

«Είναι πολύ συναρπαστικό να παίζεις στο Champions League, γιατί είναι το όνειρο κάθε παίκτη στον κόσμο.»

«Είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση και έχουμε ήδη παίξει ένα παιχνίδι, με τη Σεβίλλη, στο οποίο δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.»

«Τώρα πρέπει να παίξουμε στην έδρα της Spartak, όμως γιατί να μην κερδίσουμε εκεί; Γνωρίζω ότι είναι καλή ομάδα. Δεν θα αγωνίζονταν στο Champions League αν δεν ήταν», ήταν τα λόγια με τα οποία έκλεισε τις δηλώσεις του στο αμερικάνικο μέσο ο Sadio.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com