Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Τέλεια άμυνα στημένων ή καλό ποδόσφαιρο; Προφανής απάντηση!»

«Τέλεια άμυνα στημένων ή καλό ποδόσφαιρο; Προφανής απάντηση!»

Για το τι φταίει και η άμυνα δεν λέει να διορθωθεί, ρωτήθηκε ο Jurgen Klopp στη συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Leicester. O Γερμανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι είναι θέμα συγκέντρωσης και ετοιμότητας, ενώ ήταν απόλυτος στο τι θα διάλεγε αν του έθετε ποτέ κανείς το δίλημμα «τέλεια άμυνα στα στημένα ή καλό ποδόσφαιρο συνολικά».

«Είναι θέμα ετοιμότητας και συγκέντρωσης» τόνισε ο Γερμανός για τις κακές αμυντικές αντιδράσεις. «Σε διαφορετικά σημεία δεχόμαστε γκολ με την πρώτη προσπάθεια. Τώρα χρησιμοποιούμε το στήσιμό μας καλύτερα για να το διορθώσουμε αυτό, αλλά πρέπει να παλέψουμε για τις δεύτερες μπαλιές»

«Είμαστε τόσο κοντά όλοι μαζί στο πρώτο στήσιμο που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούμε σωστές θέσεις για τις δεύτερες μπαλιές. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε και κάθε προπονητής έχει διαφορετικές τρύπες να γεμίσει.»

«Αν με ρωτούσε κανείς αν θα ήθελα να αμύνεται η ομάδα μου τέλεια στα στημένα και να μην μπορούσε όμως να παίξει ποδόσφαιρο, θα διάλεγα την αντίθετη περίπτωση» κατέληξε ο Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com