Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Tα λόγια των Sturridge και Gerrard στον Jones

Tα λόγια των Sturridge και Gerrard στον Jones

Ο Curtis Jones αποτελεί μία από τις πλέον λαμπρές προοπτικές των ακαδημιών της Liverpool. Ο 16χρονος μέσος που σκόραρε και στο 4-0 της U19 της Liverpool επί της Sevilla στο UEFA Youth League αναφέρθηκε στα λόγια του Daniel Sturridge προς εκείνον αλλά και την επιρροή του Steven Gerrard κατά την παρουσία του στο Kirkby.

« Είναι τρομερός άνθρωπος. Πολύ ταπεινός  και ξέρει τι χρειάζεται. Μάλιστα ξέρει πόσο σκληρά βάζει τους παίκτες να δουλεύουν ο Klopp. O Daniel μου έλεγε πως με βλέπει τεχνικά προικισμένο παίκτη και άνετο με τη μπάλα. Επίσης σημείωσε πως ο Jurgen το βλέπει αυτό για αυτό είμαι εδώ. Μου είπε πως αν πάω το υπόλοιπο παιχνίδι μου στο επίπεδο που είναι όταν έχω τη μπάλα δεν θα έχω προβλήματα. Μου έδωσε τεράστια ώθηση να έχω τον Daniel, έναν παίκτη σημαντικό για τη Liverpool αλλά και για την εθνική ομάδα να μου λέει πως πλησιάζω το ποδόσφαιρο της πρώτης ομάδας. Κάθε παίκτης αν δέχεται συμβουλές θεωρεί πως έχει κερδίσει κάποιες εντυπώσεις.» είπε ο Jones προτού κάνει μνεία και στη συνεργασία του με τον Steven Gerrard.

«Για κάθε ντόπιο παιδί ειδικά είναι σπουδαίο πράγμα. Όταν κάποιος λέει Liverpool, πρώτα σκέφεσαι τον Steven Gerrard. Eίναι θρύλος, σπουδαίος χαρακτήρας και μας ωφελεί να τον έχουμε εδώ. Σίγουρα έχω βελτιωθεί με εκείνον και θελω να δω που θα φθάσουμε. Κάθε φορά που δεν είσαι σίγουρος για κάτι μπορείς να πας σε εκείνον, είναι πολύ υποστηρικτικός. Με έχει βοηθήσει να συγχρονίσω τα τρεξίματά μου στην περιοχή ώστε να είμαι εκεί. Επίσης, ο Steven δίδεται ολοκληρωτικά στην ομάδα. Τον ενδιαφέρει η ομάδα του και το πως θα πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες και μπορεί να διαδεχθεί τον Jurgen.» κατέληξε ο 16χρονος άσος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com