Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πολλές ομάδες θα ήθελαν τους αμυντικούς μας»

«Πολλές ομάδες θα ήθελαν τους αμυντικούς μας»

Σε μία ακόμη αντίκρουση των επικριτών της αμυντικής γραμμής της Liverpool προέβη ο Jurgen Klopp. Σε μία περίοδο που η κριτική του κόσμου προς την άμυνα των «Κόκκινων» είναι πιο καυτή από ποτέ, ο Γερμανός τεχνικός απάντησε με σαφή τρόπο σε όλους όσους κρίνουν την εμπιστοσύνη του στους υπάρχοντες αμυντικούς ενώ δήλωσε με σαφέστατο τρόπο πως πολλές ομάδες θα ήθελαν να αποκτήσουν τους αμυντικούς της ομάδας του.

«Με όλη αυτή την ιστορία πριν έρθω και για όσο καιρό είμαι εδώ κάποια στιγμή ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθείτε τι σκέφτονται οι άλλες ομάδες για τους κεντρικούς μας αμυντικούς και αν θα τους διάλεγαν. Η απάντηση θα σας εξέπληττε πολύ.» είπε ο Γερμανός προτού απαντήσει γιατί δεν υπήρξε εναλλακτική λύση στην περίπτωση Van Dijk :

« Έχω πει ξανά πως αν εκεί έξω υπήρχε μία λύση θα την είχαμε πάρει. Δεν υπήρχε λύση. Δεν μπορώ σε αυτή τη χώρα να μιλήσω για παίκτες που προσπάθησα να πάρω.» συμπλήρωσε ενώ ερωτηθείς για ενδεχόμενες καλές προσθήκες των  Koulibaly και Sanchez των Napoli και πλέον Tottenham αντίστοιχα είπε :

«Όχι. Τους παρακολουθήσαμε πάνω από 500 εκατομμύρια φορές. Για να ηρεμήσει λίγο και ο κόσμος. Τι θα συνέβαινε αν ο νέος κεντρικός αμυντικός δεν έβρισκε τη μπάλα όπως ο Lovren και έκανε το ίδιο λάθος; Ένα λάθος που έχουν κάνει όλοι στη ζωή τους. Αλλά «είναι μετεγγραφή 65.000.000 λιρών θα βελτιωθεί.» Γιατί ο άλλος λοιπόν να μην μπορεί να βελτιωθεί; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πρέπει να παίρνουμε σωστές αποφάσεις. Μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου είναι να πιστεύεις στους ανθρώπους που δουλεύεις. Να τους εμπιστεύεσαι γιατί όλοι μπορούν να βελτιωθούν. Όλοι μπορούν. Αλλά έπρεπε να πάρω μία απόφαση και θεώρησα πως οι τωρινοί μας παίκτες δεν είναι χειρότεροι από εκείνους (σ.σ τις προσθήκες) και πως δεν μπορούσε κάποιος από αυτός να βοηθήσει άμεσα. Αυτό που καταλαβαίνω από τις ερωτήσεις είναι πως επιστρέφετε πολύ γρήγορα σε αυτά τα πράγματα. Για μένα είναι δύσκολο να έρθω ολοκληρωτικά στον πλανήτη σας και να πω πως έχετε δίκιο και πως υπήρχαν παίκτες αλλά εμείς δεν μπορέσαμε να τους πάρουμε διότι ξοδέψαμε χρήματα αλλού.» δήλωσε ο Γερμανός προς ύψωση ασπίδας προστασίας και κατά του ίδιου αλλά και κατά των παικτών του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com