Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Απίστευτος Moreno, τον έχει αμφισβητήσει πολύ ο κόσμος»

«Απίστευτος Moreno, τον έχει αμφισβητήσει πολύ ο κόσμος»

Σε μία μικρή αποθέωση του καινούργιου Alberto Moreno προχώρησε ο Jurgen Klopp όταν ερωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στις δύο θέσεις των πλάγιων μπακ. Ο Γερμανός πάντως δήλωσε ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του για τη θέση, ενώ ειδικά για τους Gomez και Arnold, τόνισε ότι παρά την ηλικία τους, ήδη είναι παίκτες τοπ επιπέδου, έστω κι αν έχουν ακόμα δρόμο στην ανάπτυξή τους.

«Ο Trent δεν είναι έτοιμος για να παίξει δύο παιχνίδια κάθε βδομάδα.» τόνισε ο Kloppo. «Ήταν κουρασμένος με τη Hoffenheim στο τέλος. Ο Joe είχε δύο παρόμοιες καταστάσεις, ήταν πολύ πίσω στην ισοφάριση της Σεβίλλης. Τα παιδιά πρέπει να βελτιωθούν αλλά είναι τα παιδιά μας. Δεν υπάρχει θέμα. Αυτά τα παιδιά ενθουσιάζουν και δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξει η παραμικρή σκιά αμφισβήτησης για την πρόοδό τους. Είναι ήδη παίκτες τοπ κλάσης. Που είναι το πρόβλημα;»

Η ασίστ του Moreno στο 1-1 του Firmino

«Είναι περίεργη η κατάσταση στα full-backs. Έχουμε μιλήσει αρκετά ήδη για αυτό. O Andy δεν είναι συχνά στην ομάδα. Έπαιξε με την Palace. Είναι δύσκολο να τον αφήσεις έξω, αλλά ο Alberto έχει παίξει απίστευτα εναντίον της Σεβίλλης, όταν το 90% των ατόμων τον έχει αμφισβητήσει. Ο James πάντως θα παίζει όλη τη σεζόν ως μέσος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com