Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Φήμες για Chiesa

Φήμες για Chiesa

Οι Ιταλοί, ως είθισται να κάνουν ακόμα και σε «νεκρές περιόδους», χτυπούν με νέες φήμες που εμπλέκουν την Liverpool και άλλες ομάδες. Σύμφωνα με την τελευταία φήμη, η Liverpool ενδέχεται να μπει στην μάχη για τον 19χρονο επιθετικό της Fiorentina, Federico Chiesa.

Ο ταλαντούχος Ιταλός βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο των Inter και Napoli, ωστόσο σύμφωνα με την… γνωστή Calciomercato, η Liverpool θα προσπαθήσει να καταστήσει την επιλογή της ελκυστική, προσφέροντας την ευκαιρία στον παίκτη να παίξει στην Premier League. Ωστόσο, η Inter φέρεται να βρίσκεται μπροστά στην μάχη για τον 19χρονο, ενώ η Fiorentina δεν θα ζητήσει λίγα για τον Chiesa, με ένα ποσό που εκτιμάται στα 40 εκατομμύρια.

Ό,τι κι αν ισχύει – λέμε τώρα – φαντάζει απίθανο να ασχοληθεί η Liverpool με την περίπτωσή του, όσο καλός και πολλά υποσχόμενος παίκτης κι αν είναι – που είναι, και το έδειξε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 το καλοκαίρι που μας πέρασε. Κυρίως αγωνίζεται ως εξτρέμ, όμως μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, αν χρειαστεί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com