Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Peter Moore: «Πρέπει να νοιαζόμαστε και να το δείχνουμε»

Peter Moore: «Πρέπει να νοιαζόμαστε και να το δείχνουμε»

Για την αλλαγή που επιχειρείται στην ταυτότητα του συλλόγου ως οργανισμού, ώστε να νοιάζεται περισσότερο για την κοινότητα και να το δείχνει και στις πράξεις, μίλησε ο Peter Moore. O εδώ και λίγους μήνες CEO της ομάδας, έχει βάλει τα δυνατά του για να αναμορφώσει και να κάνει τον σύλλογο να έχει μία αμεσότερη επικοινωνία με τον κόσμο αλλά και την κοινότητα, κάτι που αρχίζει με το πιο απλό, την αλληλεπίδραση του με τους ακόλουθούς του στο twitter και πάει ως το πιο σημαντικό, την δράση του LFC Foundation.

«Υπάρχει μία αναπροσαρμογή σε αυτό το θέμα» δήλωσε ο Peter Moore. «Το να δουλεύεις στην θεωρία ότι ξέρουμε πως έχουμε επίδραση στην περιοχή του Anfield και δεν είναι πάντα θετική. Παίρνουμε την ευθύνη μας ως γείτονες των κατοίκων της περιοχής, μιας και δεν αγαπάνε όλοι το ποδόσφαιρο, αλλά όλοι ζουν στο Anfield»

«Είναι μία δύσκολη περιοχή να ζήσεις αν δεις τα δημογραφικά, την φτώχεια, γενικότερα τις συνθήκες που το κάνουν μία απ’τις πιο δύσκολες περιοχές στα Βορειοδυτικά. Νιώθουμε υποχρεωμένοι να δώσουμε όσο πιο πολλά μπορούμε. Όχι με απλές εγγυήσεις αλλά με πράξεις. Γι’αυτό δημιουργήθηκε και ο «Κόκκινος Γείτονας«.

«Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε και αυτό θα οδηγήσει στην συνεργασία με περισσότερους ανθρώπους. Η Liverpool πρέπει να δείξει ότι νοιάζεται και να δώσει ένα μεγαλύτερο φως σε αυτό, έστω και για λίγο»

«Έχεις αυτά τα λαμπρά φώτα, το πανάκριβο γήπεδο, τα πανάκριβα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας να τρέχουν πάνω κάτω στο πανάκριβο αγωνιστικό χώρο. Και δισεκατομμύρια να δίνονται στα τηλεοπτικά δικαιώματα. Και μετά σκέφτεσαι τον κόσμο γύρω απ’το γήπεδο» συνέχισε ο Moore. «Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος απ’την αναδόμηση  της περιοχής γύρω απ’το Anfield, ο δρόμος Walton Beck είναι εντελώς διαφορετικός απ’ όταν μεγάλωνα ως παιδί, ήμουν και κοίταζα στην Λεωφόρο των 96 την περιοχή και πως διαμορφώνεται και αρχίζει να βελτιώνεται, αλλά έχουμε πολύ δουλειά ακόμα.»

Άλλο ένα σημαντικό πράγμα είναι να εμπνεύσει τη νέα γενιά να ακολουθήσει τα όνειρά της.

«Λέω στα παιδιά «κοιτάξτε στον καθρέπτη; τι έχετε;»

«Ήμουν τυχερός που έκανα τις σωστές επιλογές την σωστή στιγμή στην καριέρα μου. Πως μπορεί ένας Scouser από το Garston να καταλήξει ως αντιπρόεδρος στη Microsoft; Αν τα παιδιά λένε ‘είμαι απλά ένα παιδί απ’το Anfield, δεν αξίζω τίποτα’ θα τους πω ‘Ναι, αξίζεις‘.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com