Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Τέτοιες στιγμές ονειρεύεσαι όταν έρχεσαι στη Liverpool»

Gomez: «Τέτοιες στιγμές ονειρεύεσαι όταν έρχεσαι στη Liverpool»

Ως στιγμή εκπλήρωσης φιλοδοξιών χαρακτήρισε τη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μας με τη Σεβίλλη στο Anfield o Joe Gomez. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε ότι το να κάνει ένας παίκτης το ντεμπούτο του στο Champions League ως παίκτης της Liverpool έχει την γεύση της πραγματοποίησης ενός ονείρου.

Ακόμα βέβαια βρίσκεται στο στάδιο της προσμονής ο Joe, όπως και να ‘χει όμως αυτό ήταν ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου εν όψει της αυριανής πρεμιέρας της φάσης των ομίλων:

«Για τέτοιες στιγμές φιλοδοξείς όταν έρχεσαι σε μία τέτοια ομάδα. Είναι το επίπεδο στο οποίο αυτή η ομάδα πρέπει να βρίσκεται και να παίζει, όπως όλοι γνωρίζουν», δήλωσε στο Liverpoolfc.com.

«Για μένα προσωπικά, είναι κάτι το οποίο ονειρευόμουν από παιδί, και το να είμαι μέρος αυτής της ομάδας σε μία τέτοια διοργάνωση είναι κάτι το ιδιαίτερο.»

«Οι βραδιές Champions League είναι πάντα ξεχωριστές, ειδικά στο Anfield. Οπότε, μακάρι (το σημερινό παιχνίδι) να αποτελέσει το ξεκίνημα μίας καλής πορείας στη διοργάνωση για εμάς.»

«Νομίζω ότι θα μοιάζει διαφορετικό (το παιχνίδι) επειδή είναι η έναρξη της φάσης των ομίλων και γνωρίζουμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι -καθώς είμαστε στο Champions League.»

«Νομίζω ότι θα έχουμε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα και μακάρι να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα επίσης.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com