Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manchester City-Liverpool (preview)

Manchester City-Liverpool (preview)

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι επανέρχεται στην καθημερινότητά μας το πρωτάθλημα της Premier League μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Η Manchester City στο πρώτο της μεγάλο φετινό τεστ υποδέχεται τη Liverpool, η οποία προέρχεται από την επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί της Arsenal με 4-0. Ισόβαθμες στους 7 πόντους οι δύο ομάδες που μεσοβδόμαδα έχουν και υποχρεώσεις  για το Champions League. Στο Ρότερνταμ για την αναμέτρηση με τη Feyenoord ταξιδεύει η City, τη Sevilla υποδέχεται στο Anfield η Liverpool. Σέντρα του αυριανού αγώνα στις 14.30 ώρα Ελλάδος.

Αγωνιστικά νέα : Manchester City : Απών ο Sterling που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής, επιστρέφει από αντίστοιχη τιμωρία ο Walker. Αμφίβολος με πρόβλημα στο γαστροκνήμιο ο Kompany. Liverpool : Σίγουρα εκτός αποστολής οι Clyne, Lallana και ο Coutinho, ο οποίος δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Chamberlain.

Στατιστικά στοιχεία : – Σε 10 αναμετρήσεις μεταξύ τους σε Γερμανία και Αγγλία, ο Klopp έχει 5 νίκες έναντι 4 του Guardiola ενώ 1 ματς έληξε ισόπαλο.

-Η Liverpool με τον  Klopp σε 4 παιχνίδια είναι αήττητη απέναντι στην Manchester City. (3 νίκες και 1 ισοπαλία).

-Στα τελευταία 8 παιχνίδια των 2 ομάδων στο Manchester, η City μετρά 4 νίκες, η Liverpool 1 ενώ  3 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

-Ο Sergio Aguero σκόραρε και στις 5 εμφανίσεις του στο Etihad απέναντι στη Liverpool. Aν σκοράρει αύριο, θα γίνει ο μεγαλύτερος μη ευρωπαίος σκόρερ στην Premier League ξεπερνώντας το ρεκόρ του Yorke με 123 τέρματα.

-H Liverpool έχει χάσει μόλις 1 από τα τελευταία 22 της παιχνίδια απέναντι σε ομάδες της πρώτης εφτάδας.

-Αν σκοράρει ο Sadio Mane, θα γίνει ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Liverpool που σκοράρει σε τέταρτο διαδοχικό αγώνα στην Premier League.

Διαιτητής : Jonathan Moss

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com