Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή Coutinho

Ο Klopp για την επιστροφή Coutinho

Η επιστροφή Coutinho στο Melwood έφερε στην επιφάνεια ερωτήσεις προς τον Klopp για τον χρόνο επιστροφής του Βραζιλιάνου άσου στην αγωνιστική δράση. Ο Klopp, μιλώντας στο liverpoolfc.com, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση των δύο Βραζιλιάνων, Roberto Firmino και Philippe Coutinho.

«Είναι διαφορετικό. Ο Roberto έπαιξε λίγο παραπάνω στο δεύτερο παιχνίδι, όμως και οι δύο είναι σε καλή κατάσταση, οπότε πρέπει να δούμε. Προφανώς και είναι διαφορετικό, γιατί ο Phil, ξέρω τι σκέφτονται οι άνθρωποι γι’ αυτό, όμως ο Phil είχε το πρόβλημα με την μέση του και δεν μπορούσε να προπονηθεί, οπότε έχει μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις εβδομάδες. Ναι, ξέρω πως προπονήθηκε κανονικά με την Εθνική του ομάδα, όμως τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για μία κανονική σεζόν κι εχουμε εφτά παιχνίδια (πριν την επόμενη διακοπή λόγω εθνικών). Μπορεί να τον είδαμε στην προπόνηση και να σκεφτήκαμε ‘ΟΚ, ίσως θα μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε άμεσα’ επειδή ήταν πραγματικά καλά, όμως δεν βγάζει νόημα. Πάντα είχαμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το ερώτημα, αν χρειάζεται προπόνηση ή μπορεί να αγωνιστεί. Θα κάνει λίγη παραπάνω (προπόνηση) σε σχέση με τα άλλα παιδιά, όμως δείχνει να έχει πολύ, πολύ καλή διάθεση και είναι ενθαρρυντικό» 

Άρθρο James Pearce για τον Coutinho

Σίγουρα κάτι που δεν θα περίμεναν πολλοί που έγραφαν συνέχεια για λυπημένο Coutinho. Αν μίλησε μαζί του ο Klopp;

«Φυσικά – όλα καλά, όλα καλά. Βασικά, δεν έχω τίποτα άλλο να πω, αφού επέστρεψε και είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση, όλα καλά» ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com