Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει Emre Can ο Mourinho;

Θέλει Emre Can ο Mourinho;

Η κατάσταση με τον Emre Can είναι γνωστή σε όλους μας. Τελειώνει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι, η Juventus ενδιαφέρεται επισήμως για τον παίκτη και η διοίκηση της Liverpool, αν δεν θέλει να βρεθεί προ εκπληξεων και να τον χάσει ελεύθερο, θα πρέπει επιτέλους να του προσφέρει ένα αξιοπρεπές συμβόλαιο!!

 

Οι γνωστοί αναξιοπιστοι Ιταλοί του Tutto Mercato περιπλεκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα αφού εκτός από την Juventus βάζουν στο παιχνίδι της απόκτησης του Γερμανού μέσου την Chelsea αλλά και την Manchester United!

 

Το άρθρο ισχυρίζεται πως είναι επιθυμία του Jose Mourinho να εντάξει τον Can στο δυναμικό των «Red Devils» μόλις ληξει η συνεργασία του με τη Liverpool.

 

Εμείς κρατάμε πάρα πολύ μικρό καλάθι σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, αλλά όσο περνάει ο καιρός και ο Emre δεν ανανεώνει, τόσο θα μας κυριευει το άγχος.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι ο μαχητης Emre Can αμοιβεται με 55.000 Λίρες την εβδομάδα τη στιγμή που ο νεοαποκτηθης Oxlade-Chamberlain αμοιβεται με 120.000 και ο Philippe Coutinho, που δημιούργησε τόσα προβλήματα, αμοιβεται με 150.000. Ο Jurgen Klopp έχει δηλώσει επανελλειμενως ότι τον θέλει οπωσδήποτε στην ομάδα και γίνεται σαφές ότι θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να αποκατασταθει η τάξη, έτσι ώστε ο Γερμανός χαφ να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να επιβάλλεται στον χώρο του κέντρου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com