Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η άποψη του Gerrard για τις μεταγραφές της Liverpool

Η άποψη του Gerrard για τις μεταγραφές της Liverpool

Ο πρώην αρχηγός και νυν προπονητής της ομάδας U-18 των «Reds» Steven Gerrard, με δηλώσεις του στη Liverpool Echo πιστεύει πως οι φετινές κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι ήταν πάρα πολύ καλές.

Για τον Alex Oxlade-Chamberlain: «Σίγουρα ήταν μία κίνηση που δυνάμωσε σημαντικά την ομάδα. Είναι Άγγλος, είναι 24 χρονών και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

«Είναι ένας πολύ ταχύς και θεαματικός παίχτης. Απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν χαρούμενος στην Arsenal, τώρα όμως που κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα την οποία ήθελε πολύ να αγωνιστεί, θα έχει τα καλύτερά του ποδοσφαιρικά χρόνια».

Ο Oxlade-Chamberlain ήταν η τελευταία μεταγραφή του Jürgen Klopp, για τον οποίο δαπανήθηκαν £35 εκ. για να αποκτηθεί από την Arsenal. Το πόσο επιθυμούσε ο Ox να αγωνιστεί στη Liverpool το απέδειξε απορρίπτοντας και την πρωταθλήτρια Chelsea αλλά και το βελτιωμένο συμβόλαιο που του πρότειναν οι «Gunners». Και τα δύο συμβόλαια θα του πρόσφεραν πολύ περισσότερα χρήματά από αυτό της Liverpool!

Το φετινό καλοκαίρι η Liverpool έσπασε δύο φορές το ρεκόρ χρημάτων που έχουν δαπανηθεί για απόκτηση παίχτη, αρχικά με τον Αιγύπτιο Mohamed Salah από τη Roma και με τον Naby Keita από την RB Leipzig

Για τους Keita και Salah: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Liverpool πήρε τον Naby Keita. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ανυπομονώ να ενταχθεί στην ομάδα το επόμενο καλοκαίρι».

«Και φυσικά ο Mo Salah. Καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Πιστεύω πως είμαστε αρκετά τυχεροί που τους έχουμε στην ομάδα»

«Είμαι σίγουρος πως αυτοί οι δύο είναι είδωλα στην Αφρική για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται να φτάσουν ψηλά».

Κράτα το

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com