Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brewster : «Καλύτερη απόφαση της καριέρας μου η Liverpool»

Brewster : «Καλύτερη απόφαση της καριέρας μου η Liverpool»

Ο Rhian Brewster είναι μία από τις πιο λαμπρές προοπτικές των ακαδημιών της Liverpool. Το έδειξε πρόσφατα ξανά με την ισοφάρισή του απέναντι στην Arsenal στην τρίτη νίκη της U23 στην Premier Lague 2 σε τρία παιχνίδια. Ο ίδιος φιλοδοξεί να κερδίσει τη θέση του στην πρώτη ομάδα και δε μετανιώνει καθόλου που επέλεξε τους «Κόκκινους» της Αγγλίας.

« Ήμουν στην Chelsea από 7 έως 14 ετών και ήθελα μία αλλαγή. Η Liverpool έμοιαζε ως η καλύτερή μου επιλογή για να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αποφάσισα η αλλαγή να είναι η Liverpool. Eίναι η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ. Ήμουν σίγουρος από τότε που η πρώτη ομάδα μου συμπεριφερόταν λες και ήμουν εκεί από πάντα. Ήμουν νευρικός διότι ήθελα να εντυπωσιάσω και να περάσω πολύ καιρό εκεί. Δεν υπάρχουν λάθη. Κάθε μέρα ελέγχουν το σουτ σου, την πάσα σου και σε πιέζουν να βελτιωθείς παρότι είσαι νέος.» είπε ο Brewster προτού αναφερθεί σε συνομιλία του με τον Jurgen Klopp.

« Πάντα μου έλεγε να το απολαμβάνω διότι αυτό είναι το πιο βασικό πράγμα. Αν το απολαμβάνεις όταν είσαι νέος, παίζεις καλύτερα και είσαι χαρούμενος και γεματός αυτοπεποίθηση. Πάντα μου έλεγε να το απολαμβάνω, να είμαι ο εαυτός μου και να δουλεύω σκληρά. Αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα τώρα.» δήλωσε ο νεαρός επιθετικός που αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com