Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα σκαριά η νέα μεγάλη πρόταση για Lemar!

Στα σκαριά η νέα μεγάλη πρόταση για Lemar!

Έτοιμη να ανεβάσει την προσφορά της για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Monaco, Thomas Lemar, είναι η Liverpool! Σύμφωνα τόσο με τον James Pearce όσο και με την Γαλλική «L’Equipe», οι Reds αναμένεται να επανέλθουν μέσα στην ημέρα με τρίτη πρόταση, αισθητά υψηλότερη από εκείνη των 65 εκατομμυρίων λιρών που έγινε μη αποδεκτή από τους Μονεγάσκους.

Οι Γάλλοι από τη μία μιλούν για μία πρόταση κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 50 καταβαλλόμενα άμεσα και τα υπόλοιπα 30 το επόμενο καλοκαίρι. Πρόσθετο στην πρόταση θα είναι και ο δανεισμός του Divock Origi, παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρεται η ομάδα του Leonardo Jardim.

Από την άλλη, ο Pearce μιλάει για μία πρόταση της τάξης των 75 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή για κάτι παραπάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς βέβαια να αναφέρει τη δομή της πρότασης, όπως αναφέρουν λεπτομερώς οι Γάλλοι. Τα ποσά επομένως ταυτίζονται στα δύο ρεπορτάζ, ενώ και ο Άγγλος δημοσιογράφος επίσης αναφέρει ότι ο Divock Origi είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει «παράγοντα» αυτού του deal. O Divock δεν είναι βασικό «γρανάζι» της φετινής Liverpool και θα μπορούσε να παραχωρηθεί, αν αυτό σήμαινε ότι θα ολοκληρωνόταν θετικό η συμφωνία για τον 21χρονο Γάλλο παίκτη της Monaco.

Κλείνοντας, και παρά τις εξαγγελίες Γαλλικών μέσων (συγκεκριμένα του SFR) ότι η Monaco δεν πουλάει, το Sky Sports τόνισε πριν λίγη ώρα ότι η Monaco θα πουλήσει, αρκεί να βρεθεί η σωστή τιμή. Η οποία, αν σκεφτεί κανείς ότι ήδη οι Μονεγάσκοι έχουν χάσει πάρα πολλούς βασικούς παίκτες και έχουν έσοδα πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ, θα είναι λίγο πιο…. τσιμπημένη, από ότι αν είχαμε τις ίδιες διαπραγματεύσεις τον Ιούλιο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com