Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Bascombe: «Η Liverpool πρέπει να κάνει πρόταση για τον Ox»

Bascombe: «Η Liverpool πρέπει να κάνει πρόταση για τον Ox»

Ο δημοσιογράφος της Αγγλικής Telegraph, Chris Bascombe, έγραψε πως η Liverpool πρέπει να ισοφαρίσει την πρόταση της Chelsea για τον Alex Oxlade-Chamberlain της Arsenal, ειδικά μετά την ξεκάθαρη προτίμηση που έδειξε ο παίχτης για την ομάδα του Jürgen Klopp.

Όμως, σύμφωνα πάντα με τον Bascombe, μία πρόταση των «Reds» μπορεί να μην γίνει αποδεκτή από τους «Gunners», επειδή πιστεύουν πως πιθανότερο είναι να παλέψουν με τη Liverpool για μία θέση στην τετράδα, παρά με την Chelsea, που θεωρείται φαβορί για τον τίτλο.

Με λίγα λόγια, η Arsenal προτιμάει να πουλήσει στη συμπολίτισσά της παρά την επιθυμία του διεθνή Άγγλου να αγωνιστεί στη Liverpool, που αν ισχύει, αποδεικνύει πόσο χαμηλά έχει πέσει το επίπεδο της ομάδας του Arsene Wenger. Το να μην πουλάς σε μία ομάδα με την οποία πιστεύεις ότι θα ανταγωνιστείς για την 4η θέση αλλά να πουλάς σε μία πιο μισητή σου ομάδα μόνο και μόνο επειδή δε μπορείς να την φτάσεις έτσι κι αλλιώς, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως Αλσατός τεχνικός και η Arsenal αξίζουν δικαιωματικά το ταμπελάκι «Losers» που έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com